Κερδίστε πρόσκληση για τη συναυλία Μαχαιρίτσα και Πορτοκάλογλου απόψε στον Βόλο

Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, για πρώτη φορά εδώ και χρόνια στο ανοικτό θέατρο Δήμου Βόλου Μελίνα Μερκούρη, απόψε Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.
«Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά»: ταυτόχρονα απολογισμός και γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους. Εμπλουτίστηκε με τη συμμετοχή πολλών εκλεκτών καλεσμένων, τραγουδοποιών και ερμηνευτών και κέρδισε επάξια τον τίτλο του σχήματος της χρονιάς 2019.
Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησαν το στίγμα τους στην δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.
Με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου και του Lab Art
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019. Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα»
Ώρα προσέλευσης: 20:00, Ώρα έναρξης: 21:15. Προπώληση : 13 ευρώ
Γενική είσοδος / ταμείο: 15 ευρώ.
Σημεία προπώλησης:• Τηλεφωνικά στο 11876 κ ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, • Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), • Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος).
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), • Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά – Βόλος), • My Market, Στα καταστήματα WIND στο Βόλο.
• Δημητριάδος 84, • Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο! Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5».

Κερδίστε πρόσκληση

Το «Ράδιο-Ένα», σε συνεργασία με το magnesianews.gr , εξασφάλισε την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν και σήμερα, μέσω του magnesianews.gr, μία διπλή πρόσκληση, μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019), μέχρι και τις 10.15 π.μ. (ώρα αποστολής mail) της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 στο info@magnesianews.gr , με την ένδειξη «ΑΠΟΨΕ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019