Κερδίστε προσκλήσεις για το «Hello Κήτη»… στον Βόλο!

Ο Δημ. Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο Ergon Showground

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου «δύο τέρατα του χιούμορ συναντιούνται στην σκηνή του Ergon Showground», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση. «Οι Δημήτρης Σταρόβας και Στάθης Παναγιωτόπουλος έρχονται για να σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων! Dj set, stand up comedy, τραγούδι και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν!
Πληροφορίες: Σάββατο 14 Οκτωβρίου, Ergon Showground, Συγκρότημα Τσαλαπάτα. Τιμή προπώλησης 8€, τιμή εισόδου 10€, Doors open: 21:30, κρατήσεις 694 474 7494. Συντονιστείτε στο «Ράδιο- Ένα 102,5» και διαβάστε το magnesianews.gr για να κερδίσετε προσκλήσεις.

Κερδίστε προσκλήσεις
Το magnesianews.gr μαζί με το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισαν την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές αλλά και αναγνώστες. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, ΕΞΙ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (για την παράσταση Σάββατο 14 Οκτωβρίου) μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017), μέχρι και τις 12.30 μ.μ. (ώρα αποστολής mail) σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 στο [email protected] , με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ HELLO KHTH» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.