Κερδίστε προσκλήσεις για τους «Gadjo Dilo»

Απόψε Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Lab Art

Oι Gadjo Dilo από την Αθήνα στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού τους στο Βόλο στην σκηνή του Lab Art στον Βόλο!

H σεζόν στο Tσαλαπάτα ξεκίνησε. Αυτή την εβδομάδα μια λουλουδάτη μουσική πρόταση έρχεται να κρατήσει την καλή διάθεση: Gadjo Dilo!

Οι Gadjo Dilo έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν την μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού gypsy swing κιθαρίστα Django Reinhardt μαζί με την Ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και ’60. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς κάνουν μοναδικούς πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους και διασκευάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών. Μιλάμε για ένα δικό τους μουσικό στυλ, το “Manouche De Grec”.

Eπί σκηνής, το συγκρότημα μεταφέρει τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης, δίνοντας ταυτόχρονα ένα έντονα “Ελληνικό” στοιχείο, αναβιώνοντας μίαν άλλη εποχή. Το κοινό δεν αντιστέκεται στο να λικνιστεί και να σιγοτραγουδήσει παρέα τους. Δεν παραλείπουν, επίσης, να κάνουν ένα «πέρασμα» από τα αμερικανικά jazz standards, και γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου, όπως τραγούδια των Edith Piaf, Ella Fitgerald, Sinatra κά.

Μεγάλες στιγμές της καριέρας των Gadjo Dilo αποτελούν οι εμφανίσεις τους σε δύο από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Τζαζ των Βαλκανίων το 2013: στο Bansko International Jazz Festival 2013, στο οποίο εμφανίστηκαν ως headliner και στο Nisville International Jazz Festival 2013, όπου μοιράστηκαν την σκηνή με διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Ron Carter, Kyle Eastwood Band, Bobby Carcasses and Jazzanova.
Σύνθεση: Σωτήρης Πομόνης: κιθάρα , Κώστας Μητρόπουλος: κιθάρα, Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί, Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν, Ηλιάνα Τσαπατσάρη : φωνή, Γιώργος Ρούλος: Kοντραμπάσο .
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, Lab art – Βόλος Ζάχου & Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Oι πόρτες ανοίγουν – 21:00 Προπώληση: 9€ Ταμείο: 12€

Πληροφορίες – κρατήσεις 2421 40 3454 ( Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00) Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Tender Bar (Όγλ 35), Bruno Coffee Stores (Δημητριάδη με Τοπάλη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187), περισσότερες πληροφορίες : www.facebook.com/events/923631611075803/. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5».

Προσκλήσεις

Το magnesianews.gr μαζί με το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισαν την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές αλλά και αναγνώστες. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, μία από τις ΔΥΟ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016), μέχρι και τις 12.30 μ.μ. σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στο [email protected], με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ GADJO» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.