Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στη Ν. Αγχίαλο

Η Μικτή Δημοτική Χορωδία Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου, συνδιοργάνωσε μαζί με τον Δήμο Βόλου και πραγματοποίησε την  25η Χορωδιακή Συνάντηση του 9ου  Χορωδιακού Φεστιβάλ, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Δράγνειο  αμφιθέατρο, του πρώην Δημαρχείου Ν.Αγχιάλου.

Η χορωδία βρέθηκε σε δύσκολη θέση τα τελευταία χρόνια  λόγω όλων των αναπόφευκτων  προβλημάτων εξαιτίας του covid όμως κρατήθηκε ζωντανή, όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, συνεχίζει τη δραστηριότητα και την προσφορά της στην καλλιτεχνική δημιουργία με κορυφαίο γεγονός το ετήσιο χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία.

Το μουσικόφιλο κοινό μοιράστηκε μαζί με τη Μικτή Δημοτική Χορωδία Ν. Αγχιάλου αυτή τη μοναδική βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, εκλεκτή χορωδιακή μουσική και όμορφες εκπλήξεις!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

Η χορωδία «ΑΡΤΕΜΙΣ» του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου, με την οποία έγινε η έναρξη του προγράμματος, η χορωδία Αρκίτσας Εύβοιας, η μικτή χορωδία «ΑΡΙΩΝ» του καλλιτεχνικού  συλλόγου Καρδίτσας και η Χορωδία της Νέας Αγχιάλου.

Την χορωδία συνόδευσε η  πιανίστα και καθ/τρια μουσικής Φρόσω Γαρδικλή

Η βραδιά συνεχίστηκε σε  πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα από τους χορωδούς και συντοπίτες  φίλους της χορωδίας στο παραλιακό εστιατόριο «ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ» της παραλίας της Νέας Αγχιάλου με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Υπενθυμίζεται ότι η χορωδία προετοιμάζεται για να συμμετάσχει στις 6 Ιουλίου στην εκδήλωση της Αμαρυνθίας προσκεκλημένη από την χορωδία «Άρτεμις».

Η επιτροπή της χορωδίας συγχαίρει την μαέστρο κα Μαριάννα Σαμαρτζή, και όλους τους χορωδούς  για την κοπιαστική προετοιμασία και για την θαυμάσια εμφάνιση που πραγματοποίησαν, δημιουργώντας σημαντική παρακαταθήκη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.