Με μεγάλη επιτυχία έκοψε την πίτα της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

Η διοίκηση τίμησε για την προσφορά του τον Χαράλαμπο Τσιμά

Έχοντας κοντά της τα μέλη και τους φίλους της έκοψε το βράδυ του Σαββάτου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας στο κέντρο “Αργώ” στα Αϊβαλιώτικα.
Η Διοίκηση της Λέσχης τίμησε τον ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά με τιμητική πλακέτα, την οποία έλαβε η σύζυγός του Ελένη. Ο κ. Τσιμάς, όπως επισημάνθηκε στην εκδήλωση, βρίσκεται πάντα δίπλα στο έργο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, συνδράμοντας τις προσπάθειές της για εθελοντική προσφορά.
Οι εθελοντές χόρεψαν και διασκέδασαν, ενώ η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωσή τους και εύχεται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά.


Η ανακοίνωση της Λέσχης
“Το Σάββατο βράδυ της 25-01-2020 σε μια όμορφη αίθουσα δεξιώσεων του κέντρου «ΑΡΓΩ» στα Αϊβαλιώτικα, με εξαιρετικό φαγητό, mουσική και εξυπηρέτηση, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας έκοψε την πίτα της.
Παραβρέθηκαν πολλοί εθελοντές και εθελόντριες της Λέσχης, φίλοι τους και αρκετοί συμπολίτες και συμπολίτισσες. Είχαν κληθεί να παραστούν οι πολιτικές, πολιτειακές και ένστολες αρχές του τόπου. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Σαρατσης ως εκπρόσωπος Σεβασμιότατου ο οποίος ευλόγησε και την πίτα, οι Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ.Μπουκώρος Χρήστος, Λιούπης Αθανάσιος & Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος ,η κ. Παπανάτσιου Αικατερίνη έστειλε χαιρετισμό , εκπρόσωποι των Βουλευτών κ. Πανουτσόπουλος Βασίλειος της κ. Μακρή Ζέτας, Βογιατζής Γεώργιος του κ.Μαραβέγια Κωννου, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, περιφερειακός σύμβουλος κ. Κίτσιος Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Νάσιος Απόστολος & η υπεύθυνη γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαθανασίου Σταυρούλα, ο Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος κ. Κορδούλης Παναγιώτης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Πύραρχος κ.Πόζογλου Χαράλαμπος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καραϊσκος Βασίλειος, η Λιμενάρχης Βόλου Αντιπλοίαρχος κ.Κωνσταντά Βασιλική, η πρόεδρος Οργανισμού Λιμένα Βόλου κ. Μήτρου Βιολέτα ,ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» κ. Μπέλος Πέτρος μετά της συζύγου του Έλενας η οποία ήταν και η τυχερή που βρήκε το φλουρί της πίτας ,ο Πρόεδρος & μέλη Δ.Σ Συλλόγου ΣΥ.Ρ.ΜΑ.. Η Λέσχη τίμησε στο πρόσωπο της κ. Ελένης Τσιμά τον σύζυγό της Μεγάλο Δωρητή & Ευεργέτη της Λέσχης μας κ. ΤΣΙΜΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ με πλακέτες . Έγινε μια πολύ καλή Λαχειοφόρος (κάθε λαχνός και δώρο) επ΄ευκαιρία να εκφράσουμε τις πολλές ευχαριστίες μας στους επαγγελματίες της Αγοράς Βόλου για την ανταπόκριση που βρήκαμε στην προσφορά τους σε Δώρα. Ένα εξαιρετικό ευχαριστώ, για την Βασιλόπιτα δωρεά του γλυκισματοποιείο ΚΥΒΕΛΕΙΑ Τέλος , ευχα-ριστούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. του τόπου μας για την προβολή της εκδήλωσης μας. Ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.