Με ομιλία του Αλέξανδρου Τζιτζά τελειώνει η έκθεση στο Μουσείο Χρ.Ζώγια

Παρουσιάζονται έργα των Μαριάννας Μωραϊτου και Ευφροσύνης Γεωργιάδου

Με εκδήλωση που αφορά στο περιβάλλον με θέμα «Νερό : πηγή ζωής στη φύση και στον άνθρωπο» και εισηγητή τον Αλέξανδρο Τζιτζά, Μηχανικό Περιβάλλοντος την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 στις 6.30 το απόγευμα στο Μουσείο – Πινακοθήκη Χρ.Ζώγια (Ανθ.Γαζή –Βλαχάβα) ολοκληρώνεται η έκθεση « #Φύση, #Nature, #Natura, #Natuur, #Naturaleza » με έργα της ζωγράφου – arttherapist Μαριάννα TatiniΜωραίτου και της συντηρήτριας αρχαιοτήτων με εξειδίκευση στα ψηφιδωτά Ευφροσύνης Zia Γεωργιάδου.
Ο Αλέξανδρος Τζιτζάς θα αναπτύξει μεταξύ άλλων τη δύναμη του υγρού στοιχείου μετά και τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν τον Βόλο, τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία. Παράλληλα θα αναφερθεί στη διττή σχέση χρήσης και χρησιμότητας και στην αντίστοιχη χρήσης και κατάχρησης.
Στη συνέχεια οι δημιουργοί Μαριάννα TatiniΜωραίτου και Ευφροσύνη ZiaΓεωργιάδου θα συνομιλήσουν με το Αλέξανδρο Τζιτζά και από κοινού θα συνομιλήσουν με το κοινό.Θα προλογίσει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Έλενα Αντωνοπούλου και θα χαιρετίσουν η πρόεδρος του 1ουΣοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου Χριστίνα – Μαρία Λαμπροπούλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου «Πολίτες για το Μουσείο της Πόλης του Βόλου» Γεράσιμος Τσιμπλούλης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.