«Μιλάμε για το βιβλίο»

Κάθε Σάββατο στο «Ράδιο Ένα»

«Μιλάμε για το βιβλίο» και φέτος, με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή, ο οποίος παρουσιάζει κάθε εβδομάδα συγγραφείς και βιβλία που ξεχωρίζουν.

Είτε είστε λάτρεις των μυθιστορημάτων, των δοκιμίων, της λαογραφίας και όποιου άλλου είδους λογοτεχνίας ενηλίκων και παιδικής, θα ακούσετε σίγουρα κάτι ενδιαφέρον που θα σας κεντρίσει την προσοχή… Το Σάββατο 17 Ιουνίου θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με την εκπαιδευτικό-συγγραφέα Έλενα Λιάτου για το παιδικό της βιβλίο «Ρούλης ο χρυσοψαρούλης αντιμέτωπος με τη μόλυνση», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ρουμελιώτης, με τον συγγραφέα Βασίλη Τερζόπουλο, για το παιδικό του βιβλίο, «Ένα αλλιώτικο πιρούνι» (εικονογράφηση Κωνσταντίνας Ζαφείρη), που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη, με τη συγγραφέα Κέλλυ Κουναλάκη για τη πρώτη της λογοτεχνική εμφάνιση με ένα παραμύθι για μεγάλους με τίτλο: «Το ταίρι»(εικονογράφηση Γιάννης Μπαχλάβας), που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Βακχικόν και το τελευταίο ημίωρο της εκπομπής με τον πρωτοεμφανιζόμενο επίσης, συγγραφέα Βαγγέλη Βουραζάνη για το μυθιστόρημά του «Ψυχή από μαύρο βελούδο», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Βάρφη.

Για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με την εκπομπή, μπορούν να καλέσουν στο 24210-62024. Το ίδιο τηλέφωνο ισχύει και για τις κληρώσεις βιβλίων που γίνονται κατά τη διάρκειά της με δώρο αντίτυπα των βιβλίων που παρουσιάζονται.

Για όσους επιθυμούν μπορούν να μας προσφέρουν βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας σε μια συνεργασία με το library4all (www.library4all.com) προκειμένου να ενισχυθούν σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα. Οι συνεντεύξεις των συγγραφέων ανεβαίνουν και στον δικτυακό τόπο bookia.gr για να τις ξανακούσετε και μετά το πέρας της εκπομπής. Χορηγός της εκπομπής το Ξενοδοχείο Κυψέλη (Αγίου Νικολάου 1 και Αργοναυτών) στον Βόλο.dionisi 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.