«Μιλάμε για το βιβλίο»

Με τον Διονύση Λεϊμονή στο «Ράδιο Ένα 102,5»

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.

Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε στους 102,5 των Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55.

Αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου συνομιλούμε με τη σπουδαία συγγραφέα για το νέο εφηβικό της βιβλίο «Φόντο σε διπλό καθρέφτη», που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη, με τη συγγραφέα Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη για το παιδικό της βιβλίο «Οι λέξεις των ποιητών»(εικονογράφηση: Νίκος Γιαννόπουλος), που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Mamaya στη σειρά «μικρά ερωτηματικά, των παιδιών τα μυστικά» και με τη συγγραφέα-ανταποκρίτρια του Bookia.gr στην Κατερίνη Μάγδα Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη για το νέο της μυθιστόρημα «Στο κόκκινο τ’ ουρανού», που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πνοή.

Χορηγοί της εκπομπής: Οι Εκδόσεις “Γράφημα”(Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35 Τηλ:2310 248272, E-mail: [email protected] και το Ξενοδοχείο “Κυψέλη”(Αγίου Νικολάου 1 και Αργοναυτών- Βόλος, τηλ.: 24210-24420, E-mail: [email protected]

Συντονιστείτε…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.