«Μιλάμε για το βιβλίο»

Με τον Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο «Ράδιο Ένα»

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο Ένα του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. “Μιλάμε για το βιβλί από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο… για όγδοη συνεχή χρονιά… Συγγραφείς, εικονογράφοι, μουσικοί, ηθοποιοί με αναφορά πάντα στο καλό βιβλίο.

Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε στους 102,5 των Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας.

Χορηγοί της εκπομπής: Οι Εκδόσεις “Γράφημα”(Εξαδάκτυλου 5, Θεσσαλονίκη, 546 35 Τηλ:2310 248272, E-mail: [email protected]) και το Ξενοδοχείο “Κυψέλη”(Αγίου Νικολάου 1 και Αργοναυτών- Βόλος, τηλ: 24210-24420, E-mail: [email protected] )

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.