Moυσικό εργαστήρι για μαμάδες και παιδιά

Ένα μουσικό εργαστήρι με μουσική, χορό, τραγούδι και ψυχόδραμα για μαμάδες και παιδάκια 5-12 χρονών με εισηγήτριες τις Αναστασία Γκολεμά (ηθοποιός, σκηνοθέτης, εκπαιδευόμενη στο ψυχόδραμα, εισηγήτρια της γιόγκα), Άρτεμις Μουρατίδου (ζωγράφος), Σταυρούλα Μαυρομμάτη (μουσικός), θα γίνει την
Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014.

Θα έχει διάρκεια 3 ώρες (18.00-21.00) στο Ξενοδοχείο Αγέρι – Αρχοντικό Κλείτσα Πορταριά, όπου μπορούν να απευθύνονται και όσοι θέλουν επιπλέον πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (τηλ. 2428099418 e-mail: [email protected] ).

Το θέμα του εργαστηρίου είναι η Ευγνωμοσύνη, οπότε όλες οι δραστηριότητες και οι δράσεις έχουν ως σκοπό να αναπτύξουν την έννοια αυτή και οι συμμετέχοντες να τη βιώσουν ως μια κατάσταση. Το ψυχόδραμα είναι ένα είδος προσωπικής και ομαδικής ανάπτυξης, η οποία επινοήθηκε στη Βιέννη από την Jacob L. Moreno που υπήρξε σπουδαίος ψυχίατρος και πρωτεργάτης της ομαδικής ψυχοθεραπείας.
Παράλληλα με την ομάδα των μαμάδων, με την ομάδα των παιδιών θα αναπαραστήσουμε τους ήρωες του παραμυθιού «Αναζητώντας το Λουλούδι» της Αθηνάς Γκίνη.
Μέσα από στάσεις της γιόγκα συνδυασμένες με χορό, τα παιδιά ζωντανεύουν όλους τους ρόλους του παραμυθιού, ολοκληρώνοντας της δραστηριότητα με χορό και τραγούδι. Το εργαστήριο κλείνει με τη ζωγραφική, όπου τα παιδιά θα ετοιμάσουν κάρτες, τις οποίες και θα χαρίσουν στις μαμάδες τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.