«Μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο»

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Σπύρο Δημητρίου, καθώς επίσης έχει ετοιμάσει και μία νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πάρ’ το αλλιώς».

Ωστόσο ίδια φαίνεται πώς δεν την ευχαριστιέται όσο θα ήθελε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η γνωστή τραγουδίστρια με αφορμή τη μουσική συναυλία που θα πραγματοποιήσει μέσα από τη συχνότητα του MEGA μίλησε στην εκπομπή «Παμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς έχει επηρεάσει την ψυχοσύνθεση της η όλη κατάσταση με τον ιό αλλά και το lockdown.«Έχω κάνει πολύ μεγάλο προσωπικό αγώνα για να μου χρειάζεται μια παγκόσμια καταστροφή για να βρω ενδιαφέροντα και να παρατηρούσα πράγματα που δεν παρατηρούσα. Δεν με χαροποίησε και δεν μου φώτισε καμία πλευρά της ζωής. Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γάμο της με τον γνωστό δικηγόρο και αποκάλυψε το πόσο καλό της έχει κάνει το εν λόγω ευτυχές γεγονός.«Περίμενα ότι θα μάθω πράγματα με αυτό το καινούργιο πολύ σοβαρό κομμάτι που συμβαίνει στη ζωή μου και αυτό συμβαίνει. Περνάω καλά και μαθαίνω. Αυτό που χαρακτηρίζει τις σχέσεις πετυχημένες είναι να έχουν αλήθεια και κοινό στόχο. Ο μόνος κοινός στόχος είναι η αγάπη και η εξέλιξη. Αν αυτά υπάρχουν όλες οι σχέσεις εξελίσσονται. Έχω πολλά σχέδια και συνεχώς ανατρέπονται. Θέλω να βγω το καλοκαίρι περιοδεία και να συνεχίσω να τραγουδάω», είπε η τραγουδίστρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.