Ν. Ζουρνής και Ν. Καμπαστάνα live την Παρασκευή στον Βόλο

Ο Νίκος Ζουρνής και η Νατάσα Καμπαστάνα live στην αυλή της «Περισπωμένης» την Παρασκευή 21 Ιουλίου.
Ο τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η νέα ερμηνεύτρια Νατάσα Καμπαστάνα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου παίζουν στην αυλή της «Περισπωμένης» στον Βόλο, όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή, αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα, τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Γιάννη Χαρούλη, της Ματούλας Ζαμάνη, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Λουκιανού Κηλαηδόνη, του Μανώλη Χιώτη και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών.

Ο Νίκος Ζουρνής αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο και ολοκληρώνει την καινούργια δισκογραφική δουλειά του με τη συμμετοχή της Νατάσας Καμπαστάνα η οποία είναι μία πολύ ελπιδοφόρα ερμηνεύτρια και μουσικός της νέας γενιάς με σημαντική παρουσία στην έντεχνη και παραδοσιακή σκηνή. Έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Δημήτρη Καρρά, τον Αργύρη Λούλατζη κ.α. ενώ ως μουσικός (στο σαντούρι και στο κανονάκι) έχει θητεύσει στην ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών αλλά και σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Επί σκηνής, η ταλαντούχος μουσικός Αριέτα Σαϊτά στο βιολί συμπράττει και συν-διαμορφώνει νότες και τραγούδια.

Παρασκευή 21 Ιουλίου στην «Περισπωμένη» (Πλαστήρα Νικόλαου 4, Βόλος)
Έναρξη: 22.00. Τηλ: 2421 024133

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.