Νατάσσα Μποφίλιου: «Το θέμα, δεν είναι να… δικάζεις τα πράγματα, αλλά να τα αλλάζεις»

Μήνυμα της αγαπημένης ερμηνεύτριας, «Να βρίσκεις το κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο»

Απογοητευμένη από τους ανθρώπους που κρατούν σήμερα στα χέρια τους τα ηνία της χώρας μας, εμφανίζεται η Νατάσσα Μποφίλιου, μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο «Ράδιο Ένα» και τον δημοσιογράφο Ηλία Κουτσερή.

Η γνωστή τραγουδίστρια, πέρα από τις αναφορές της στο τραγούδι, τις συναυλίες, αλλά και τη «Βαβέλ» (το νέο της δίσκο), με την οποία ταξιδεύει στην Ελλάδα, τόνισε πως είχε την υπομονή να περιμένει για να δει τα αποτελέσματα της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
«Δεν ήθελα να είμαι αρνητική, ήθελα να δώσω μια ευκαιρία, γιατί θεωρώ πως οι προθέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο», είπε χαρακτηριστικά.
«Είχαμε μια καινούρια κυβέρνηση με άλλες προθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως την είχα ασπαστεί ή την ψήφισα», συνέχισε. Ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία και να μην την δικάσω πριν το τέλος. Άλλωστε ζούμε στη χώρα του δικαστηρίου και αυτό είναι το πιο εύκολο. Αλλά το θέμα, δεν είναι να δικάζεις τα πράγματα αλλά να τα αλλάζεις.

Δυστυχώς όμως, επεσήμανε, τα δείγματα αυτής της απόπειρας φάνηκαν πολύ νωρίς και είναι ακόμη πιο απογοητευτικό για τους ανθρώπους που έχουν αλλιώς στο μυαλό τους την Αριστερά και την Αριστερή κυβέρνηση.

Ανοίγοντας τη καρδιά της, η καταξιωμένη καλλιτέχνης, επεσήμανε πως για κάποιους από μας, είναι βαθιά σημαντικό και ιερό να έχουμε τέτοιο μοντέλο σκέψης στην ηγεσία της χώρας. Ωστόσο είναι πολύ μεγάλη λύπη, να ακούς το «πρώτη φορά αριστερά» με χλευαστικό τρόπο. Η Νατάσσα Μποφίλιου όμως εμφανίστηκε αποφασισμένη να παλέψει.

«Να βρίσκεις κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο»
Αυτός είναι ο τόπος μας, τόνισε και πρόσθεσε, ας αφήσουμε το τι δεν έγινε καλά και ας κοιτάξουμε να το αλλάξουμε, ξεκινώντας από τον εαυτό μας, την καθημερινότητα μας. Αυτή είναι η πιο σημαντική πολιτική πράξη που μπορεί να κάνει ο καθένας μας.
Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα, λέει πως μέσα στα χρόνια της κρίσης σκέφτηκε ότι πιο σημαντικό από όλα είναι πως σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι να βρίσκεις κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο. Με τον τρόπο αυτό προσθέτει, παίρνεις πολύ δύναμη για να παλέψει αυτά που σε κάνουν δυστυχισμένο.
Το πιο σημαντικό πράγμα κατέληξε, είναι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε έτσι όπως το αγαπάμε, γιατί αυτό είναι μεταδοτικό. Όταν πιστεύεις κάτι πολύ, το περνάς και στον άλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.