Νέα έκδοση από τις Εκδόσεις «Οσελότος»- “Προσγείωση στη φαντασία”

Του συμπολίτη Μηνά Χαραλαμπίδη

Κυκλοφορεί, ένα νέο βιβλίο, από τις Εκδόσεις «Οσελότος», του συμπολίτη Μηνά Χαραλαμπίδη με τον τίτλο “Προσγείωση στη φαντασία”. Πρωτότυπες ιστορίες που δίνουν ερεθίσματα για αναζήτηση λύσεων και απαντήσεων στο διαδίκτυο και σε άλλα βιβλία. Ιστορίες που μιλούν για το διάστημα, για ταξίδια στον χρόνο, για εξωγήινους, για τις εκλείψεις ηλίου και Σελήνης, για τους Νεάντερταλ, τους μακρινούς μας προγόνους. Ιστορίες που θα αγαπήσετε και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Ιστορίες που προκαλούν την περιέργεια για αναζήτηση και ανακάλυψη νέων γνώσεων. Ιστορίες που… προκαλούν τους γονείς να μάθουν απ’ τα παιδιά! Περιέχει ερωτήσεις και δραστηριότητες.
Συγγραφέας: Μηνάς Χαραλαμπίδης, Διάσταση: 14×21, Σελίδες: 80, Τιμή: 10 ευρώ, ISBN: 978-960-564-923-4, Ηλικία: 10-14 ετών. Παραγγελίες: Εκδόσεις Οσελότος, www.ocelotos.gr, Τηλ.: 2106431108

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Μηνάς Χαραλαμπίδης είναι βιολόγος στην ιδιωτική εκπαίδευση. Γεννήθηκε στην Καβάλα και ζει πλέον στον Βόλο. Είναι το τρίτο του βιβλίο και απευθύνεται σε νέους 10-14 ετών.
Διαβάζοντας τις βιογραφίες σημαντικών επιστημόνων διέκρινα ότι ένα μικρό γεγονός καθόρισε τη μεγάλη πορεία τους όπως όταν είδαν μέσα από τον φακό του τηλεσκοπίου και του μικροσκοπίου τον μη ορατό κόσμο, όταν ένα βιβλίο, μια ταινία, ένα ντοκιμαντέρ, η διδασκαλία ενός εμπνευσμένου δασκάλου άνοιξαν νέους ορίζοντες στη σκέψη τους.

Θα ήθελα με τον δικό μου τρόπο να ανάψω μια σπίθα στο νου παιδιών και νέων ώστε να αγαπήσουν την επιστήμη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.