Νέο παιδικό τραγούδι με τη φωνή του Παντελή Θαλασσινού από τους Βολιώτες Θ. Κατεργάρη και Γ. Διαμαντόπουλο

Πριν λίγες μέρες  κυκλοφόρησε ένα νέο παιδικό τραγούδι με τίτλο «Στο σχολείο». Πρόκειται για μία νέα συνεργασία του Παντελή Θαλασσινού και των δύο Βολιωτών Θανάση Κατεργάρη και Γιώργο Διαμαντόπουλο, που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά.

Ο Θανάσης Κατεργάρης επί πολλά χρόνια υπηρέτησε στην Μέση Εκπαίδευση, παράλληλα όμως η αγάπη του για την μουσική και η έμφυτη κλίση του στην σύνθεση, τον έχει καταστήσει στην τοπική κοινωνίας ,σαν ένα ευαίσθητο, λυρικό, μα συνάμα δημιουργικό συνθέτη.

Ο Θανάσης Κατεργάρης

Οι συνθέσεις και οι συνεργασίες με καλλιτέχνες τραγουδιστές και μουσικούς πάμπολες, απαριθμούν ένα πλήθος τραγουδιών ,που έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο.

Από την άλλη, ο Μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος, είναι γνωστός για τις δράσεις του στον χώρο της μουσικής, πανελληνίως, αυτή τη φορά δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην στιχουργική για παιδικά τραγούδια.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος

Ευδόκιμη η συνεργασία των δύο, θα ολοκληρωθεί με την ηχογράφηση και άλλων, λίγων τραγουδιών, προσφορά στα παιδιά.

Οι δυο τους αναφέρουν: «…είναι τιμή και χαρά που ο Παντελής Θαλασσινός ερμηνεύει το τραγούδι μας, ”Στο σχολείο”, σε στίχους. Ένα τραγούδι που απευθύνεται στις παιδικές ψυχές. Αλλά μήπως και εμείς οι μεγαλύτεροι, δεν έχουμε κρατημένο κάπου μέσα μας ένα παιδί, ένα αντίβαρο στο βάρος του χρόνου; Ας ακούσουμε λοιπόν και εμείς το τραγούδι ”Στο σχολείο” και ας κρατήσουμε – με τα φίλτρα της παιδικής μας ηλικίας – ό,τι μπορεί να μας χαρίσει! Ευχαριστίες στον Παντελή Θαλασσινό για την εμπιστοσύνη του, που από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε και έντυσε με τη υπέροχη ερμηνεία του το τραγούδι μας».

Συνεργάτες στην Παραγωγή:

Βιολί :Χρήστος Δασκαλόπουλος

Κρουστά :Νίκος Παρθένης

Κιθάρες, Μαντολίνο, Μπάσο Ενορχήστρωση, Programming, Βίντεο :Θανάσης. Κατεργάρης

Mastering :Απόστολος Μόσιος

Ακούστε το τραγούδι:

YouTube player

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.