O Marky Ramone στον Βόλο!

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο «Lab Art»

O Marky Ramone για πρώτη φορά στο Βόλο! Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η μεγαλύτερη rock άφιξη στην ιστορία της πόλης είναι γεγονός, για την έναρξη του Lab Art για τη φετινή σεζόν…

«Είμαστε πιστεύω η μεγαλύτερη rock n roll μπάντα του πλανήτη” είπανε κάποτε ευθαρσώς οι Ramones και o τελευταίος ενεργός πυρήνας του σχήματος που έγραψε το manual του rock n roll, ακολουθεί το παραπάνω γνωμικό εδώ και 4 δεκαετίες, Ο Marc Steven Bell, κατα κόσμον Marky Ramone, δικαιώνοντας του προπάτορες του ήχου συντηρεί όλη την ορμή του πρωτοποριακού και ανατρεπτικού ήχου που έβγαζε γλώσσα στο κατεστημένο κι ακόμα συγκινεί και επιστρέφει στην Ελλάδα για τρία ξεχωριστά μοναδικά live, με ένα από αυτά μπροστά στο κοινό του Βόλου και της Θεσσαλίας!

Punk Rock Blitzkrieg! Αυτές οι 3 λέξεις ακολουθούν τους θρυλικούς Ramones και το Lab Art μας καλεί να δούμε μαζί και να απολαύσουμε – γιατί το punk εκτός από attitude είναι κυρίως fun- δίνοντας τον τόνο για μια καταιγιστική 3η χρονιά με αξέχαστα events.

O Marky Ramone, υπογράφει με τον τιτλο “My life as a Ramone” την αυτοβιογραφία του και διακρίνεται ως αδιάκοπος συνεχιστής του punk rock επι σκηνής με μια μπάντα ‘υψηλών οκτανίων’ μαζί του όπως θα δούμε σε λίγες μόνο ημέρες στο κέντρο του ελληνικού χάρτη.

H μουσική που αγαπάμε σήμερα, δεν θα ήταν η ίδια αν δεν υπήρχαν οι Ramones και αυτό έρχεται να αποδείξει ο Marky την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Lab Art, με ένα best of setlist από την καλύτερη περίοδο του σχήματος.

Marky Ramones Blitzkrieg’ 40th Anniversary !! Hey Ho, let’s Go!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου , Lab art – Βόλος (Ζάχου & Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα). Oι πόρτες ανοίγουν – 21:30. Προπώληση: 13€ (early Bird) / 15€ γενική προπώληση. Ταμείο: 17€

Πληροφορίες τηλ. 2421 40 3454 ( Ώρες 10:00-14:00 & 17:00-21:00 καθημερινά εκτός Κυριακής).

Σημεία προπώλησης:- Bruno Coffestores, Δημητριάδος & Toπάλη, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (οδος Κ.Καρτάλη & οδός Πολυμέρη, Tender Bar, Όγλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876, σε όλα τα καταστήματα Public | Seven σε όλη την Ελλάδα.

Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.