«Οι Πρόσφυγες»: Τραγούδι από Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες

«Οι Πρόσφυγες» είναι ο τίτλος ενός αξιόλογου τραγουδιού που κυκλοφόρησε στις 31 Οκτώβρη 2021 από Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες. Συνθέτης είναι ο Παναγιώτης Βελέτζας, στιχουργός ο Δημήτρης Ρήτας και ερμηνευτής ο Άρης Φαλιάγκας. Με τα δικά μου κριτήρια, ως απλού φίλου της καλής μουσικής, θεωρώ ότι το τραγούδι αυτό αξίζει να αναδειχθεί και να παίζεται και να τραγουδιέται από όλους τους Έλληνες.

Πέρα από το περιεχόμενο των στοίχων, που αναφέρεται στο προσφυγικό ζήτημα και που αφήνει μήνυμα προβληματισμού και ανθρωπιάς, υπάρχει και μια υπέροχη μουσική και ενορχήστρωση και μια υπέροχη ερμηνεία.

Πολλά τραγούδια και μουσικές ακούμε καθημερινά, αρκετά από τα οποία υπολείπονται σε ποιότητα από τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και τα οποία δεν γνωρίζω και πολύ καλά πως φτάνουν να παίζονται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοράσεις και αναφέρομαι κυρίως στους κρατικούς που κατά κανόνα παρουσιάζουν ποιοτικό τραγούδι. Κάλλιστα ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ με βάση τα κριτήρια και την ποιότητα του καλού τραγουδιού, μπορεί να πάρει επάξια μια θέση στο άλμπουμ της κάθε δισκοθήκης και να παίζεται ή να τραγουδιέται από κάθε έλληνα και από κάθε ραδιοφωνικό σταθμό ή τηλεόραση.

Το τραγούδι μπορεί να αναζητηθεί στο διαδίκτυο πατώντας: «ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»-ΦΑΛΙΑΓΓΑΣ

Συγχαρητήρια λοιπόν στους Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους».

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.