«Όρνιθες»: Μία μουσική παράσταση από τα παιδιά του «Άξιον εστί»

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στο ανοιχτό θέατρο του Πολυχώρου «Άξιον Εστί»

Ο Αριστοφάνης… πιο σύγχρονος από ποτέ ή μάλλον, οι αξίες που πρεσβεύει, πάντα διαχρονικές! Οι «Όρνιθες», ένα έργο όπου φαντασία και πραγματικότητα, άνθρωποι, θεοί και ζώα μπλέκονται μοναδικά σε έναν κόσμο που έχει τη σοβαρότητα του παιχνιδιού, τη ρευστότητα του ονείρου και τη γλυκιά μελαγχολία της ζωής.

Όλα αυτά έρχονται να αποδοθούν από τα παιδιά σε μια παράσταση που δοκιμάζει να δει τον Αριστοφάνη με καθαρό βλέμμα, με στόχο να ακουστεί και να φανερωθεί μια πιο βαθιά εκδοχή του πολυταξιδεμένου έργου.

Ένας λαός «που θέλει να πετάξει πέφτοντας», που αναζητά, τολμά και αναμετριέται με μια ευτυχία άπιαστη, τόσο μεγάλη που δεν μπορείς να την πεις και δεν μπορείς να την πιστέψεις. Και όταν όμως την πιστέψεις και την πραγματοποιήσεις μπορεί, η διαφάνειά της εύκολα να σε ξαφνιάσει.

Το Δημοτικό σχολείο, σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Άξιον Εστί, με σκοπό την ανάδειξη κοσμογονικών αξιών μέσα από την ίδια την δράση των παιδιών, μας παρουσιάζουν με έναν τελείως εναλλακτικό και μοναδικό τρόπο, την αρχαία κωμωδία Όρνιθες, του Αριστοφάνη, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 8.00μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο του Πολυχώρου Εκπαίδευσης και Ψυχαγωγίας Άξιον Εστί. Είσοδος Ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.