Παντ. Θαλασσινός στο «Ράδιο-Ένα»: «Η αλήθεια είναι κρυμμένη στα τραγούδια που αντέχουν χρόνια»

Ο γνωστός τραγουδοποιός, αναφέρθηκε στην αποψινή συναυλία στον Βόλο

Μια μοναδική μουσική συνάντηση των δύο μεγάλων τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, του Β. Σκουλά και του Π. Θαλασσινού, μια ξεχωριστή σύμπραξη μέσα από τις φωνές και τα τραγούδια τους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όλοι όσοι βρεθούν στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο , στο ανοικτό δημοτικό θέατρο «Μ. Μερκούρη» απόψε Τετάρτη 1η Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.
Με αφορμή τη συναυλία, ο αγαπητός ερμηνευτής Π. Θαλασσινός, μίλησε στο «Ράδιο-Ένα 102,5» και τον Ηλία Κουτσερή, τόσο για την αποψινή βραδιά, όσο και για τα τραγούδια γενικότερα.
Αναφερόμενος στο πώς προέκυψε η σύμπραξη με τον κ. Σκουλά, είπε ότι «υπάρχει ένα δέσιμο φιλίας με τον κ. Βασίλη, καθώς και ένα μουσικό δέσιμο από παλιότερα», ενώ για τα χρώματα, αρώματα και … μουσικές που έχουν ενταχθεί στη συναυλία, τόνισε ότι το χρώμα και το άρωμα είναι τόσο Κρητικό, με αναφορές και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως και πιο σύγχρονα τραγούδια όπως τα δικά του.
Ο κ. Θαλασσινός, ρωτήθηκε αν είναι εύκολο ή δύσκολο να συνταιριάξει κανείς σε μία συναυλία μελωδίες που έχουν διαφορετικές αφετηρίες και ηχοχρώματα και υποστήριξε ότι «ακόμη και ανομοιογενή να είναι τα είδη της μουσικής, η μουσική είναι καλοδεχούμενη».
Σε ότι αφορά στην «γεύση», που επιθυμεί ο ίδιος να παίρνουν οι θεατές όταν τελειώνουν οι συναυλίες, υποστήριξε ότι η γεύση μπορεί να είναι η συγκίνηση και ο συναισθηματισμός.
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, αναφερόμενος στο εάν αυτά τα τραγούδια, μπορούν να περάσουν στη νέα πλέον γενιά και εάν υπάρχει τρόπος, «αυτή η παράδοση να παραμείνει ζωντανή, δήλωσε, ότι αυτό μπορεί να γίνει, αρκεί να επιμένουμε και να εξηγούμε ότι η αλήθεια είναι κρυμμένη μέσα σε τραγούδια που έχουν αντέξει χρόνια και όχι για έναν μήνα…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.