Παρουσιάζονται τα «Χρεωστικά ζωής»

Το βιβλίο της συμπολίτισσας Αγγελικής Θάνου

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, Κ. Καρτάλη – Α. Γαζή στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου με τον τίτλο «Χρεωστικά ζωής» της Αγγελικής Θάνου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Βάσω Κυριαζή, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κώστας Λιάπης, ιστορικός ερευνητής, λαογράφος και συγγραφέας, Πρωτοπρεσβύτερος Χαρίλαος Παπαγεωργίου, Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, Θεολόγος και Φιλόλογος, Master Θεολογίας και υποψήφιος Διδάκτωρ Ποιμαντικής του Α.Π.Θ., Σοφία Κανταράκη, φιλόλογος – ιστορικός και συγγραφέας.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Βασιλική Τράκη, Μηχανολόγος – Μηχανικός, την ανάγνωση των κειμένων θα διανθίσει με την κιθάρα και τη φωνή της η Αρετή Κατσαγεωργίου, φοιτήτρια Μηχανολόγος – Μηχανικός.
Η βιβλιοπαρουσίαση αυτή υποστηρίζεται από το ΚεΒιΜαΣυ (Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων) και από τις εκδόσεις ΗΡΑ εκδοτική.
Aggeliki Thanou hreostika zois cover

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.