Περιήγηση στον Ιερό Βράχο του πολιτισμού

Από τους «Φίλους Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου»

Περιήγηση στον Ιερό Βράχο του πολιτισμού, ετοιμάζουν οι «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου», με μια διήμερη εκδρομή στην Αθήνα στις 24 και 25 Νοεμβρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6932225382 και 6984046263.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κλείνουν θέση στο vis travel (Aντωνοπούλου 3) τηλέφωνο 2421031059-31060. Η περιήγηση αφορά: Μουσείο Ακρόπολης – Βράχος Ακρόπολης – Αρχαία Αγορά – Θησείο –Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού – Μουσείο Μπενάκη (έκθεση Γ. Μόραλη) – Ιστορικό Κέντρο (Πλάκα – Ψυρρή – Μοναστηράκι)

Το πρόγραμμα πιο αναλυτικά, προβλέπει:

Σάββατο 24/11 : Συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου και αναχώρηση στις 7:00π.μ. με προορισμό την Αθήνα. Μετά από μία ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς όπου θα θαυμάσουμε τα εκθέματα, της περιοδικής έκθεσης του κορυφαίου ζωγράφου Γιάννη Μόραλη. Στην συνέχεια θα διασχίσουμε τον Κεραμεικό και θα φθάσουμε στο Ιστορικό Κέντρο. Εκεί θα επισκεφθούμε το Μουσείο του Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού. Πλήρεις εντυπώσεων, ιστορικής και καλλιτεχνικής υφής, θα γευματίσουμε (εξ’ ιδίων) κάτω από το βράχο της Ακρόπολης (Πλάκα – Ψυρρή – Θησείο). Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανηφορήσουν την Αποστόλου Παύλου και στην άλλη πλευρά του Ιερού Βράχου είναι το πολυτελές ξενοδοχείο μας το DIVANI ACROPOLIS. Οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν με το λεωφορείο από το Θησείο. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα με προτάσεις θεατρικής ψυχαγωγίας. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 25/11 : Μετά το πλούσιο πρόγευμά μας, θα μεταφέρουμε τις αποσκευές μας στο λεωφορείο και πεζοί θα πάμε στο Μουσείο Ακρόπολης για να θαυμάσουμε (ή και να ξανά-θαυμάσουμε) την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά μας καθώς και τα εκθέματα της περιοδικής εκθεσης των Ανακτόρων της Απαγορευμένης Πόλης του Πεκίνου. Θα ανηφορήσουμε την Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και θα ανέβουμε στον Ιερό Βράχο. Αφού περιηγηθούμε και ξεναγηθούμε θα κατηφορίσουμε στην Αποστόλου Παύλου και θα τερματίσουμε στην Αρχαία Αγορά και στο Θησείο. Με το τέλος της επίσκεψής μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γευματίσουμε στο χώρο του ευρύτερου Ιστορικού Κέντρου. Το απόγευμα θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο με προορισμό τον Βόλο, όπου θα φθάσουμε το βράδυ μετά από μία ενδιάμεση στάση.

Περιλαμβάνει :

1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματός σας.
2. Μία διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας : κάτω από την Ακρόπολη, 5* : το DIVANI ACROPOLIS.
3. Ένα πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ.
4. Οι είσοδοι στα κρατικά Μουσεία για τα μέλη των ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ.
5. Οι δημοτικοί φόροι του ξενοδοχείου.
6. Φ.Π.Α.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 88 €

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.