“Ποιά Ιατρική ; με ποια Πολιτική;”

Παρουσίαση βιβλίου του χειρουργού Γιάννη Γ. Κωστή

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, ο Ελληνογαλλικός σύνδεσμος, το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και οι εκδόσεις “ΗΡΑ”, παρουσιάζουν το βιβλίο του γιατρού Γιάννη Γ. Κωστή “Ποια Ιατρική ; με ποια Πολιτική”.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 8 μμ. Ομιλητές – σχολιαστές θα είναι οι κκ Τσάμης Ευθύμης πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Μαγνησίας, Μάνδρος Χαράλαμπος παθολόγος νοσοκομείου Βόλου και Μαλινδρέτος Παύλος πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Βόλου. Συντονίζει η κ. Μαίρη Γαβαλά πρόεδρος Ελληνογαλλικού συνδέσμου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα παιχτεί θεατρική παράσταση του έργου “Επί σκοπού δωροδοκία” αποτελούμενου από 7 μονόπρακτα του ίδιου συγγραφέα, θίγοντας και σατιρίζοντας την παραοικονομία στα νοσοκομεία. Τα μονόπρακτα μαζί με άλλα, περιέχονται στο βιβλίο.

Το έργο σκηνοθετούν η Ευαγγελία Χαρίτου και η Νάνσυ Λούμπαρδου, ενώ τη μουσική επιμελείται ο Άρης Κούγκουλος. Τα ρούχα πρότεινε η Χαρούλα Νικολάου και οι φωτογραφίες είναι της Αλκμήνης Χαρμάνη. Παίζουν οι: Ευαγγελία Χαρίτου, Νάνσυ Λούμπαρδου, Νάνσυ Λάινα, Ζωή Πολυμέρου, Άρης Κούγκουλος, Χαρούλα Νικολάου, Αλκμήνη Χαρμάνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.