«Ποια Φορά Και Ποιον Καιρό;» στο «Αχίλλειον»

Θεατρική παράσταση απ΄την θεατρική ομάδα του Π.Θ.

Η Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Τρίτος Όροφος» παρουσιάζει την παράσταση: «Ποια φορά και ποιον καιρό;». Πρόκειται για ένα πρωτότυπο έργο, γραμμένο από την ομάδα, εμπνευσμένο αλλά και πολύ διαφορετικό από το ‘Invitation to a party’ της Μαρίας Σούμπερτ, που ρίχνει μια καυστική, σατιρική ματιά στα κλασικά παραμύθια. Μια τολμηρή ανάγνωσή τους με κριτική ματιά και μια αναπάντεχη μεταφορά τους στο σήμερα, αφού πρώτα περάσουν απ’ την κόλαση… Οι παραστάσεις ξεκίνησαν χθες και θα διεξαχθούν ακόμη, στις 26-27-28 Μαΐου στις 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».
Η πολυπληθής θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου επιχειρεί να μιλήσει για αυτά που απασχολούν τα μέλη της σήμερα, με αφορμή τα κλασικά παραμύθια και όχημα την φαντασία και την ανάγκη να επανεφεύρουμε τους ήρωες και τις ηρωίδες απαλλαγμένους/ες από τα στερεότυπα που τους συνοδεύουν εδώ και αιώνες.
Η παράσταση απευθύνεται σε άτομα άνω των 15 ετών. Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ προς το κοινό και η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη στα τηλέφωνα: 6948663835 – 6978202798 – 6940711860.
** Τα έσοδα από το κουτί ελεύθερης συνεισφοράς θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.