Pre-opening Party στο Τσαλαπάτα

Με τον Θοδωρή Τριανταφύλλου την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Η αρχή της σεζόν ξεκινάει δυνατά με ένα party σε ένα μοναδικό χώρο:

Το Republic bar σε συνεργασία με το Αίθριον και το Lab Art μας προσκαλούν σε ένα διαφορετικό βράδυ, ένα υπαίθριο evening party στο χώρο του Τσαλαπάτα, λίγες μέρες πριν επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα για τη χειμερινή σεζόν. Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου , από τις 7μμ μέχρι αργά μια συνάντηση των καλύτερων dj’s απο το σούρουπο μέχρι αργά.. Μαζί τους το κοινό όλου του Βόλου!

Guest Dj ο μοναδικός Θοδωρής Τριανταφύλλου από την Αθήνα !
lab thodoris-triantafillou tsalapata
Συνιδρυτής και Manager της Rhythmetic records, παραγωγός & Dj εδώ και πάνω απο 20 χρόνια με διεθνή φήμη, ιδιοκτήτης των Glory Hill Studios στην πρωτεύουσα, έχει ταρακουνήσει εκατοντάδες dancefloor με το μοναδικό στυλ του στη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του και αναμένεται να μας παρασύρει σε ένα όμορφο χορευτικό party με το ξεχωριστό του feeling.

Mαζί του οι Alkis ‘atsou’ Βλειώρας & Mr.TZi Κωνσταντίνος Γεωργατζάς για ένα αξέχαστο βράδυ που θα ξεκινήσει νωρίς και θα τελειώσει μετά τα μεσάνυχτα..

Στο χώρο λειτουργεί μπαρ με τις προτάσεις από τους barmen σε λογικές τιμές, με επιλογή σε finger food και ποτό/ κοκτέιλ/ κρασί καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Thodoris Triantafillou pre opening party @ Πολυχώρος Τσαλαπάτα !!

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου μια βραδιά με ήχους χορευτικούς.. Music brought to you by Madorasindahouse!

Η σύμπραξη των τριών μοναδικών χώρων δείχνει το δρόμο με μια πρόταση που θα συζητηθεί – παρακαλούνται όλοι οι φίλοι της house / tech house ηλεκτρονικής μουσικής να μη χάσουν το μεγάλο αυτό event. Ο χώρος έξω από το Lab Art, το Αίθριο και η αυλή που υποδέχθηκε του Monophonics νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία, αναμένεται να μεταμορφωθεί με την παρουσία εκατοντάδων φίλων σε ένα παλλόμενο ημιυπαίθριο dancefloor.
lab Αίθριον χώρος tsalapata
Ελάτε στο μεγαλύτερο event του Σεπτεμβρίου και απολαύστε μια βραδιά με ηλεκτρονικά beats που θα μας ζεστάνουν ..για μια δυναμική αρχή που θα κρατήσει όλη τη χρονιά. *Προσοχή: έναρξη αυστηρά στις 7μμ – be there early!

Preseason party with Thodoris Triantafillou @Tsalapata open air
Sunday 24th September , after 7pm
Entrance 5 euro – εισιτήρια διατίθενται επιτόπου στο χώρο
more info: www.facebook.com/events/304162466720276
Reservations: 6979540845, #seasonstart #party #wherethemagichappens

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.