Πρόσκληση για το θεατρικό «Του Κουτρούλη ο γάμος»

Με τον Γιάννη Βούρο στον επώνυμο ρόλο και την Τάνια Τρύπη στο ρόλο της… πέτρας του σκανδάλου

Η πιο… «Αριστοφανική» κωμωδία του νεοελληνικού θεάτρου ανεβαίνει αυτό το καλοκαίρι από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Λεμπέση, σε απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου, με τον Γιάννη Βούρο στον επώνυμο ρόλο και την Τάνια Τρύπη στο ρόλο της… πέτρας του σκανδάλου!

Η έναρξη των παραστάσεων έγινε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη Βύρωνας, ενώ στον Βόλο, η παράσταση θα έρθει απόψε Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 στο ανοικτό δημοτικό θέατρο Βόλου.

Το έργο «ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ» γράφτηκε από τον Αλέξανδρο Ρίζο Ραγκαβή στα 1843, αμέσως μετά το «μνημόνιο» με τους δανειστές εκείνης της εποχής και την επιβολή στη χώρα μας από τις Μεγάλες Δυνάμεις δυσβάστακτων όρων, που οδήγησαν στην εξέγερση της 3ης του Σεπτέμβρη.

Παίζουν: Γιάννης Βούρος, Τάνια Τρύπη, Κώστας Φλωκατούλας, Γιώργος Γιαννόπουλος, Άγγελος Μπούρας, Θοδωρής Αντωνιάδης, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Δέσποινα Μπουγατιώτη, Θάλεια Χαραρά, Δανάη Αγγελάτου και ο Γιάννης Καλατζόπουλος. Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/tou-koutrouli-o-gamos/

Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» .

Πρόσκληση

Το magnesianews.gr μαζί με το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισε την παροχή πρόσκλησης. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ΑΠΟΨΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μπορεί να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016), μέχρι και τις 12.30 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 στο [email protected] , με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.