Προβάλλεται αύριο από το Σινέ Ιωλκός η ταινία «Four good days»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το  Σινέ  Ιωλκός  ανοίγει την αυλαία του στην πανέμορφη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειριού, στον Αγ. Ονούφριο με την προβολή ταινιών  από την παγκόσμια ταινιοθήκη , καλύπτοντας έτσι όλες τις προτιμήσεις  των σινεφίλ.

Φέτος , το Κέντρο Πολιτισμού Ιωλκός προγραμματίζει μια σειρά προβολών από την παγκόσμια ταινιοθήκη , καλύπτοντας έτσι όλες τις προτιμήσεις  των σινεφίλ.

Ξεκινά αύριο Τετάρτη  26 Ιουνίου 2024  και ώρα 9.30 μ.μ , όπου θα προβληθεί η ταινία « Four good days»  (Τέσσερις καλές μέρες) , σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Rodrigo García.  . Η ταινία -κοινωνική , έγχρωμη του 2020, διάρκειας 100’-  θα προβληθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων , με αφορμή την παγκόσμια  ημέρα κατά των Ναρκωτικών και σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» και την υποστήριξη της Αντ/ρχίας Πολιτισμού και Αρχείων του Δήμου Βόλου.

Υπόθεση

Η ταινία « Four good days» είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία  ,που περιγράφει την ιστορία μιας μητέρας η οποία προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη της να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες. Η Μolly είναι μια νεαρή κοπέλα η οποία είναι εξαρτημένη στα ναρκωτικά , που παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες πάντα ξανακυλάει. Αν δεν τα καταφέρει ούτε αυτή τη φορά, η κατάληξη δεν θα είναι καλή, με την Μοlly να ζητάει την βοήθεια της αποξενωμένης μητέρας ώστε να αντέξει « καθαρή» για τέσσερις μέρες, το διάστημα που απαιτείται για να μπει στο πρόγραμμα. Αυτές οι τέσσερις ημέρες φαίνονται αιώνας , με την σχέση μάνας και κόρης να δοκιμάζονται…..Η Mila Kunis που αποδεικνύει ότι μπορεί να παίζει σε κανονικές ταινίες περιφέρεται σε τραγική κατάσταση από τη πρώτη στιγμή του έργου αποτυπώνοντας μια βασανισμένη ψυχή που δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνη. Πείθει τη μοναδική της σύμμαχό να προσπαθήσουν ακόμα μια φορά .

Η Glenn Close πανεύκολα κλέβει τη παράσταση σαν τη μάνα βράχος που “κλαίει” εσωτερικά για τη Molly αλλά με τον κυνισμό προχωράει μπροστά.  Το μήνυμα της ταινίας είναι, ό,τι όταν θέλεις μπορείς.

Πριν την προβολή της ταινίας ένα σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος της                 « Πρότασης ζωής». Η είσοδος είναι ελεύθερη, προαιρετικά τρόφιμα ή βιβλία για την δανειστική βιβλιοθήκη του Κέντρου Πολιτισμού Ιωλκός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.