Ροκ βραδιά με τον Φώτη Τάμπα

Οι ροκ βραδιές με πρωταγωνιστές βολιώτες μουσικούς συνεχίζονται στο Café Santan. Αυτή την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, το μουσικό καφέ της πόλης θα φιλοξενήσει τον Φώτη Τάμπα, πλαισιωμένο από καλλιτέχνες της περιοχής μας.

Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές, «ο Φώτης Τάμπας δεν είναι άγνωστος στο κοινό του Βόλου που τον έχει ακολουθήσει σε όλα τα μουσικά του βήματα. Κατά καιρούς υπήρξε μέλος αρκετών συγκροτημάτων ως τραγουδιστής και μουσικός κάνοντας συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, παίζοντας σε μαγαζιά όπως Σταυρός του Νότου, Θέατρο Χυτήριο, Ρυθμός Stage, Rodeo club, Stage club, κ.α..).

tampasΤον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε σε ανεξάρτητη παραγωγή η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κρυφή ευχή». Έχει παίξει, μεταξύ άλλων, ως opening act αλλά και σε συνεργασίες επί σκηνής σε συναυλίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιάννη Κότσιρα, του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Πάνου Μουζουράκη, του Δημήτρη Ζερβουδάκη, του Βασίλη Καζούλη, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, της Ελένης Τσαλιγοπούλου, του Νίκου Ζιώγαλα και των ΜΠΛΕ.

Στον νέο του δίσκο με τίτλο “Εικόνες στη σιωπή μου” συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης.

Αυτή την Παρασκευή, στο Café Santan, μαζί του θα βρίσκονται και οι μουσικοί: Αλέξανδρος Τζιάνης (κιθάρα, βιολί), Νίκος Τσιακαλέας (μπάσο) και Νίκος Καρακάσης (τύμπανα). Έναρξη 10.30 μ.μ. Τηλέφωνο για κρατήσεις 24210-76920 (διεύθυνση: Εργατικού Κέντρου 12).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.