Στην αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου θα φιλοξενηθεί και πάλι το 10ο Bazaar βιβλίου

Τα έσοδα θα διατεθούν στο τομέα κοινωνικής παρέμβασης

Μετά από απουσία περίπου δυο χρόνων, λόγω πανδημίας, το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης « ΙΩΛΚΟΣ» διοργανώνει το 10ο Bazaar βιβλίου, αύριο 3 Οκτωβρίου 2021 , ημέρα Κυριακή από το πρωί στις 10 έως το βράδυ στις 7.30 , στην όμορφη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο.

Όσοι θελήσουν να επισκεφθούν το Bazaar βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία όλων των ειδών , όπως τα γνωστότερα έργα της Ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας ( νέες κυκλοφορίες), κοινωνικά , ιστορικά , ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά βιβλία κ.ά σε πολύ χαμηλές τιμές , ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται.

Τα βιβλία τα οποία θα εκτεθούν στο Bazaar προέρχονται από προσφορές δημοτών ,φίλων και εκδοτικών φορέων , ενώ θα διατεθούν προς πώληση με ένα συμβολικό ποσό (1-5 ευρώ) στους ενδιαφερόμενους. Το βιβλίο ανέκαθεν υπήρξε ένας πολύτιμος φίλος σε δύσκολες στιγμές της ζωής μας , αλλά και σε στιγμές ξενοιασιάς . Σήμερα όπου ο τρόπος ζωής μας έχει αλλάξει πάρα πολύ , το βιβλίο παραμένει ένας πολύτιμος σύντροφος, όχι μόνο για τους ενήλικους , αλλά και για τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» όλα αυτά τα χρόνια αναπτύσσει διάφορες πολιτιστικές δράσεις και τα έσοδα τα οποία προκύπτουν από αυτές στο μεγαλύτερο βαθμό διατίθενται στο τομέα της κοινωνικής παρέμβασης και αυτό γιατί απόλυτη πεποίθησή μας είναι ότι ο Πολιτισμός μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε ότι έχει σχέση με την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας. Όσοι δε, επισκεφθούν το Bazaar βιβλίου θα μπορέσουν να απολαύσουν το καφέ τους ή το αναψυκτικό τους , συνοδεία γλυκισμάτων στην υπέροχη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου .Ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία των επισκεπτών , λόγω του covid 19 , με συγκεκριμένα μέτρα προστασίας ( μάσκες , αποστάσεις , αντισηπτικά ).
Τέλος εάν κάποιοι από τους φίλους του Κέντρου Πολιτισμού επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα βιβλία τους προκειμένου να διατεθούν στο Bazaar μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ. 6978 873637.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.