Στο Πουρί «Ο Μπακαλόγατος»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Θεατρική Παρέα Συκής του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής «Γεώργιος Ρηματισίδης» συνεχίζει και φέτος την καλοκαιρινή της περιοδεία με τη θρυλική κωμωδία των αδερφών Γιαννακόπουλων «Ο Μπακαλόγατος (Της κακομοίρας)».

Θα κάνει στάση στο Πουρί στις 27 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοδεία γίνεται σε απόλυτη συνεργασία με τους αντίστοιχους κατά τόπους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Η παράσταση ανεβαίνει σε ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου και στο έργο ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές της ταινίας.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Θανάσης Γερογιάννης, Δημήτρης Κοσμάς, Γαρύφαλλος Κωστούλιας (Ζήκος), Δημήτρης Χριστογιάννης, Σοφία Χαλίδου, Βαλάντης Τσιαμαντάνης, Γαρυφαλλιά Α. Ακρίβου, Γαρυφαλλιά Γ. Ακρίβου, Μιχάλης Φυγετάκης, Μαρία Κουκούμβρη, Αποστόλης Χατζηγεωργίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.