Swing Christas Party στο Βόλο

«Swing Christas Party» στο Βόλο θα γίνει αύριο, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο Lab Art με τους «THE SPEAKEASIES SWING BAND, με εισιτήρια 6 ευρώ προπώληση και 8 ευρώ πόρτα. Πληροφορίες / Κρατήσεων 2421 40 3454.

Το κίνημα των “Speakeasies” διαμορφώθηκε τη δεκαετία του ’20 ως αντίδραση στην επιβολή του νόμου της ποτοαπαγόρευσης. Στα τέλη της δεκαετίας, για κάθε νόμιμο κατάστημα διακίνησης αλκοόλ που έκλεινε, δεκάδες παράνομα (speakeasies) άνοιγαν για να προμηθεύσουν με αλκοόλ την πλειοψηφία των πολιτών που αντιδρούσε στην παράλογη νομοθεσία.
Οι “Speakeasies’ Swing Band!” δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν ξέρει πότε! Κάποιοι τοποθετούν τη γέννηση τους το Σεπτέμβριο του 2009 όταν ο Μανόλης, ο Πάνος Κ. και ο Πάνος Β. γνώρισαν την Κατερίνα. Άλλοι θεωρούν ότι η μπάντα πήρε σάρκα και οστά τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους όταν οι 4 φίλοι βγήκαν στους δρόμους να παίξουν τα “κάλαντα”. Κάποιοι πάλι, πιο προσγειωμένοι, τοποθετούν την αρχή των SSB όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο SwingALONICA τον Μάιο του 2010.

Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και σε Ευρώπη και Ασία. Σε συναυλιακούς χώρους, μπαράκια, φεστιβάλ, αλλά και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Ξεχωρίζουν οι συνεργασίες τους με το Lindy Hop Greece (SwingALONICA & Swing’n’Swim), το Live on Cooradio, η εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα και στο Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΕΤ3 το 2011~2012. Τα support στους Cherry Poppin’ Daddies, Hillibilly Moon Explosion και Parov Stelar Band, οι εμφανίσεις τους στο Street Party για την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης ως ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας για το 2014 κ.α

Τα μέλη: Κατερίνα Σισίννι – Φωνητικά, Πάνος Καρνούτσος – Ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Νταλιάνης – Ακουστική κιθάρα, Πάνος Βουλγαράκης – Κοντραμπάσο
Μανώλης Σταματιάδης – Πιάνο, Χρήστος Παπαδόπουλος – Κλαρινέτο, Στέργιος Κόιας – Κρουστά
Πρώην/Τιμητικά Μέλη:Ηλίας Γκίρμπας – Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Θάνος Αναγνωστόπουλος – Βιολί.
Oι πόρτες ανοίγουν – 22:00. 6 ευρώ προπώληση / 8 ευρώ πόρτα
Πληροφορίες / Κρατήσεων 2421 40 3454. Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00
Σημεία προπώλησης: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Όγλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε ΟΛΑ τα καταστηματα Public | Παπασωτηρίου | Seven σε όλη την Ελλάδα!
Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο- Ένα 102,5».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.