Συμμετοχές της Χορωδίας Αγριάς σε μουσικές συναντήσεις

Η Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου ξεκινάει το μήνα Μάιο με μια μουσική αποστολή στην Πελοπόννησο . Η Χορωδία ταξιδεύει στο Αίγιο, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, αποδεχόμενη πρόσκληση της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας.

Οι Χορωδιακές Συναναστροφές 2 , «Οδός Χορωδών» διοργανώνεται από το Σύλλογο Κεφαλλήνων, Ιθακησίων Αιγιαλείας-Καλαβρύτων και από την Ιόνιο Βιβλιοθήκη Αιγαίου. Στις 20.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου οι φίλοι της χορωδιακής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία ν’ ακούσουν αγαπημένες μελωδίες απ όλο τον κόσμο και έντεχνη ελληνική χορωδιακή μουσική. Στη χορωδιακή βραδιά θα συμμετάσχουν η Χορωδία Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «ΟΡΦΕΥΣ 1937», η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας (διοργανώτρια χορωδία), η Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Πάτρας και η Μικτή Χορωδία Δ.Ε. Αγριάς.
Τη Χορωδία Αγριάς διευθύνει ο μαέστρος της, Βλάσης Μαστρογιάννης. Σολίστ η Μάρω Σταμοπούλου. Στο πιάνο συνοδεύει η Ζέφη Κατσαρού. Παράλληλα η Χορωδία συνεχίζει στις προετοιμασίες της για τη διεξαγωγή της 19ης Χορωδιακής Συνάντησης Αγριάς που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αγριά, στις 20 Μαΐου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.