Τετραήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα για τους Φίλους του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου

Τετραήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα διοργανώνει το Σωματείο Φίλων του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου από τις 24 έως και τις 27 Ιουνίου με το τουριστικό πρακτορείο Vis Travel.

Το πρόγραμμα της εκδρομής

 

Πέμπτη 24/6 : ΒΟΛΟΣ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ(πόλη και Μπενίτσες)  

      Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας και αναχώρηση στις 07:30 π.μ.  για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Το ξενοδοχείο μας είναι στο κέντρο της παλιάς πόλης της Κέρκυρας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε βόλτα στις Μπενίτσες και όσοι επιθυμούν , μπορούν να κολυμπήσουν. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στη πόλη.

 

Παρασκευή 25/6 : ΚΕΡΚΥΡΑ : Ξενάγηση πόλης – Αχίλλειο – Κανόνι – Βλαχέρνα

        Μετά το πρόγευμα θα ξεναγηθούμε στην πόλη της Κέρκυρας.  Θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας – ,το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, τη Δημοτική Πινακοθήκη το Μουσείο Καποδίστρια. Θα συνεχίσουμε στο Γαστούρι, όπου θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό ανάκτορο της Βασίλισσας Ελισάβετ της Αυστρίας, το Αχίλλειο. Επιστρέφουμε στην  πόλη. Ελεύθερος  χρόνος  για φαγητό και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το Κανόνι με την καταπληκτική θέα απέναντι από το νησί Μοναστήρι της Βλαχέρνας, το αεροδρόμιο και την υπέροχη θέα στο λυκόφως της ημέρας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

Σάββατο 26/6 : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΣΙΔΑΡΙ – ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ

Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε για τη φημισμένη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Θα επισκεφτούμε την ιστορική Μονή της Θεοτόκου θα απολαύσουμε το τοπίο και θα συνεχίσουμε προς Βορρά.

Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο Σιδάρι ( canal d’ amour ) για κολύμπι και γεύμα. Το απομεσήμερο θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Θα περάσουμε από το Ύψος , τη Δασιά, το Κοντοκάλι. Σε μια από αυτές θα σταματήσουμε για τον απογευματινό μας καφέ. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

 

Κυριακή 27/6 : Πλατεία Λιστόν – Ηγουμενίτσα – Μέτσοβο – Βόλος

Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης, καφές στην Πλατεία Λιστόν.  Θα παραλάβουμε τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο, θα γευματίσουμε στην παλιά πόλη και στην προκαθορισμένη ώρα αναχωρούμε με το πλοίο για Ηγουμενίτσα. Μετά από μία ενδιάμεση στάση στο Μέτσοβο, θα φτάσουμε στο Βόλο.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής μας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Hellinis,στο Κανόνι
  • Τρία πλούσια προγεύματα σε μπουφέ
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  •  Φ.Π.Α.
  • Φόρους Διαμονής
  • Επίσημο ξεναγό του ΕΟΤ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό

 

ΤΙΜΗ / ΑΤΟΜΟ :   260 ευρώ

Μονόκλινο:   +50 e (310e)

Τρίτο άτομο στο δωμάτιο: μωρό: 0e

5-12 ετών: 140 e

Ενήλικας  : 220 e

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο Vis travel  κ. Νίκο Βισβίκη.

Διεύθ: Αντωνοπούλου 3, Βόλος

Τηλ: 24210 31059 & 24210 31060

Email: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.