Ποιητική δράση στο κέντρο της πόλης του Βόλου, με τον τίτλο «Ένα ποίημα στο χέρι!» θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2017, από την ποιητική σκηνή «Volos Poetry Slam», από ώρα 11.00 μέχρι 13.00 στον πεζόδρομο Ερμού με Τοπάλη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, «η ποιητική σκηνή «Volos Poetry Slam» συνεχίζει τις δράσεις που πραγματοποιεί με στόχο να δώσουμε χαρά στην καθημερινότητα, στήνοντας έναν πάγκο με κάρτες που θα προσφέρουν τα μέλη της στoν πεζόδρομο διασταύρωση Ερμού και Τοπάλη το μεσημέρι του Σαββάτου 16/12/17 από ώρα 11.00 μέχρι 13.00.

Τα μέλη της ετοίμασαν κάρτες με ευχές και ποιήματα που θα δωρίσουν στους περαστικούς που το επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης. Ο αποδέκτης της κάρτας μπορεί να ζητήσει από τον ποιητή να του απαγγείλει το ποίημα του. Ποιήματα στο χέρι, λοιπόν, με μια θετική διάθεση, τροφή σκέψης και ψυχής πάνω στον τρόπο αντιμετώπισης της ζωής μας .

Συμμετέχουν και χαρίζουν τις ευχές τους οι : Μάρω Αισώπου, Ελένη Αμυγδαλίτση, Χρύσα Κραβαρίτη, Ποιητής εκ Πηλίου, Eλλη Σαμαλίδου και Έλενα Ψαραλίδου».