«Θα’ ρθω να σε βρω» απ΄την Άννα Κατσούλη

Η νεαρή ερμηνεύτρια Άννα Κατσούλη επιστρέφει δισκογραφικά με το ρυθμικό & αισιόδοξο «Θα ‘ρθω να σε βρω», τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ της, με τίτλο «Επιστροφή».
Ένα χρόνο μετά τον πρώτο της δίσκο με και με τη διασκευή της «Τσ’ αγάπης και του έρωτα» να έχει κατακτήσει το ελληνικό Youtube, η Άννα μας ξαφνιάζει με ένα εντελώς διαφορετικό τραγούδι! Μία μελωδική ρούμπα, σε στίχους της ίδιας και μουσική του Βασίλη Κατσούλη, που εκπέμπει θετική ενέργεια και έναν γλυκό ερωτισμό, ενώ η πινελιά των χάλκινων οργάνων σε συνδυασμό με το ρυθμό φλαμένκο της κιθάρας ,μας θυμίζουν το καλοκαίρι που ήδη ξεκινά!
Μετά από μία δύσκολη για όλους περίοδο, η Άννα Κατσούλη μας τραγουδά πως επιτέλους «θα ’ρθω να σε βρω» πάλι…στη γνωστή γωνία, στο αγαπημένο μας στέκι, στην παλιά μας ζωή, με όνειρα, με συνειδητότητα, με δύναμη!
Στο ίδιο ύφος κινείται και το βίντεο κλιπ, ένα παζλ από αληθινούς καθημερινούς ανθρώπους: ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, δυο νέες χορεύτριες, μια παρέα γυναικών..όλοι ίδιοι και διαφορετικοί σε μια εποχή που δοκιμάζεται πολύ και πεισματικά συνεχίζει να τραγουδά και να ελπίζει!
Το «Θα ’ρθω να σε βρω» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Άννας Κατσούλη , με τίτλο «Επιστροφή» ,που κυκλοφορεί από την εταιρία της Ζωής Τηγανούρια, Zoe Music Ltd.

Βιογραφικό

Η Άννα Κατσούλη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1996,όπου και μεγάλωσε,όμως οι ρίζες της κρατούν από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη.
Σπούδασε μουσική επί 14 χρόνια στο Ωδείο Ορφέας,παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών,χορωδίας,φλάουτου ,πιάνου και φωνητικής.Στο πτυχίο φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού,ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός κι οι λοιποί κριτές την αξιολόγησαν με άριστα παμψηφεί με διάκριση.
Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .
Έχει ιδιαίτερη αγάπη στα τραγούδια που γεννήθηκαν στις παλιές μουσικές μπουάτ και από μικρή τη μάγευε ο τρόπος με τον οποίο οι σκέψεις και τα συναισθήματα μετουσιώνονται σε νότες!
Προέρχεται από μουσική οικογένεια κι έτσι τα πρώτα ερεθίσματα μουσικής δόθηκαν από τον πατέρα της,τον οποίο μέχρι και σήμερα θεωρεί πολύτιμο συμβουλάτορά της!
Στα 13 της ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή κι έκτοτε οι μουσικές εμφανίσεις της δε σταμάτησαν, σημειώνοντας ανοδική πορεία στο χώρο!
Από το 2010 συμμετέχει στο γκρουπ “ΗΧΑΓΩΓΟΣ”, ως φλαουτίστα & τραγουδίστρια ,υπό τη διεύθυνση και επιμέλεια του πατέρα της ,π.Χρήστου Κατσούλη,πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές συναυλίες και μουσικά αφιερώματα πολλών θεμάτων και διαφόρων μουσικών ειδών (παιδικά μιούζικαλ,Παλιά Αθήνα,Μικρασιατική Καταστροφή,Ελληνικός Κιν/φος) φιλανθρωπικού κυρίως χαρακτήρα,ανά την Ελλάδα.
Από το 2015 ξεκινά να τραγουδά σε μαγαζιά και μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Το χειμώνα του 2017 δημιουργεί το πρώτο της μουσικό video clip επανεμφανίζοντας με νέα ενορχήστρωση το γνωστό τραγούδι “Πού να’ναι ο ίσκιος σου Θεέ” της Κλειώς Δενάρδου.Η φωνή της προκαλεί αίσθηση κι έτσι παρουσιάζεται στο ευρύτερο κοινό!

Το καλοκαίρι του 2017 γυρίζει το 2ο video clip της και διασκευάζει το ντουέτο “τσ’αγάπης και του έρωτα”,το οποίο είχε σημαντική απήχηση στο κοινό του Youtube ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο προβολές!
Το χειμώνα του 2018 βρέθηκε στο πλευρό του δεξιοτέχνη κλασσικού κιθαρίστα, Παναγιώτη Μάργαρη ,στο θέατρο “Τζένη Καρέζη” με τη μουσική παράσταση “Μεσάνυχτα στο θέατρο”,ενώ την άνοιξη του 2018 τραγούδησε στο πλευρό του καταξιωμένου Έλληνα συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου.
Απο το καλοκαίρι του 2018 συνεργάζεται με τη δεξιοτέχνη & σολίστ του ακκορντεόν Ζωή Τηγανούρια,ως βασική τραγουδίστρια στις μουσικές εμφανίσεις της.
Από χειμώνα του 2018 διοργανώνει μια σειρά από φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο “Κάθε νότα μου για σένα”,τραγουδώντας εθελοντικά προς ενίσχυσην πολλών φιλανθρωπικών οργανισμών, όπως το Λύρειο Ίδρυμα,το Χαμόγελο του Παιδιού,το σύλλογο Βοήθεια-Ελπίδα-Ζωή κ.α.

Τον Ιούνιο του 2019 παρουσίασε την πρώτη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο “Κρυμμένος Ουρανός”,που περιλαμβάνει 9 νέα τραγούδια,σε 3 από τα οποία υπογράφει και τους στίχους.Ο δίσκος κυκλοφορεί από την εταιρεία Zoe Music Ltd σε ψηφιακή μορφή και ως φυσικό προϊόν.
Το χειμώνα του 2019 ξεκινά χειμερινή περιοδεία σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα.

Awards
Δισκογραφικές Συμμετοχές:

– Το 2015 τραγουδά το ομότιτλο single της χορευτικής παράστασης “Τα μυστικά της τσέπης”, με τίτλο ‘Φόρα τα φτερά” , σε μουσική /στίχους του ανερχόμενου συνθέτη και βιολιστή,Βασίλη Κατσούλη

-Το 2017 συμμετέχει στις ηχογραφήσεις πρωτότυπων τραγουδιών για το εκπαιδευτικό περιοδικό “Το Παράθυρο”,με δύο τραγούδια : “Οι νιφάδες χορεύουν” και “Καρδούλα από σίδερο”

-το 2019 παρουσιάζει τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Κρυμμένος Ουρανός” που κυκλοφορεί από τη Zoe Music

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.