«Θάλασσα Μουσικής» στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου: Μια βραδιά μουσικής και αλληλεγγύης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, στις 20:00, το Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» θα γεμίσει με νότες και συναισθήματα, φιλοξενώντας τη συναυλία «Θάλασσα Μουσικής» του George P. Lemos.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ιωακείμ Μπαλτσαβιά, θα παρουσιάσει 18 ορχηστρικά έργα, ερμηνευμένα από μία 35μελή συμφωνική σύνθεση. Στη συναυλία θα συμμετάσχουν επίσης οι Ασπασία και Κατερίνα Λαιμού, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή χροιά στη μουσική εμπειρία.

Η εκδήλωση δεν έχει μόνο καλλιτεχνικό χαρακτήρα: τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στηρίζοντας το σημαντικό έργο του.

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και προσφέρει στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει υψηλής ποιότητας μουσική, συνδυάζοντας την τέχνη με την αλληλεγγύη.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:
📍 Χώρος: Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου»
📅 Ημερομηνία: Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025
🕗 Ώρα Έναρξης: 20:00
🎟 Τιμή Εισιτηρίου: 10€
🔗 Προπώληση: www.ticketservices.gr
| 210 7234567

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική, τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.