«The Souljazz Orchestra» στον Βόλο

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στο «Lab Art»

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στο «Lab Art» , η επιστροφή των Καναδών με τον οργιώδη ρυθμό!
Η άφιξη των μάστερ του ρυθμού στην πόλη του Βόλου αναστατώνει το κοινό της κεντρικής Ελλάδας.
Μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, που αποδεικνύει σε κάθε εμφάνιση με την ενέργεια της γιατί έχει αποκτήσει μια διεθνή παρουσία, επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην κεντρική Ελλάδα. Πνευστά, ρυθμός, μελωδία και θετικά vibes ξεσηκώνουν το κοινό και το παρασέρνουν σε ένα afro beat / funk party που στιγματίζει το μυαλό… και τα πόδια!

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου η έναρξη της σεζόν στο Lab Art στο Τσαλαπάτα θα είναι αξέχαστη! Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:• 15€ (περιορισμένη προπώληση), 18€ (προπώληση), • 20€ (ταμείο)
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Da Shop (Δημητριάδος 229, Βόλος), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Media Markt Greece, Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr: www.viva.gr/tickets/music/lab-art/the-souljazz-orchestra/.
Πληροφορίες / κρατήσεις : +30 2421 403454

Το συγκρότημα

Έχοντας κάνει τη πρώτη τους εμφάνιση στην Καναδική σκηνή πάνω στην αλλαγή της χιλιετίας, οι Souljazz Orchestra ποτέ δεν σταμάτησαν να πιέζουν τα όρια του προσωπικού τους ήχου, που αποτελεί ένα εκρηκτικό μείγμα από funk soul, jazz, afro, latin και Caribbean ήχους. Eκτελεσμένο με μεγαλοπρέπεια, με ένα σύνολο από πνευστά, σκονισμένα vintage πληκτρα και ένα οπλοστάσιο κρουστών, είναι ικανοί να προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις όπου βγάλουν τα όργανα από τις θήκες.
Συμπληρώνοντας επισήμως το 13ο έτος ύπαρξής τους, οι Souljazz Orchestra συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία τους, γεμάτη από αξιομνημόνευτες δισκογραφικές κυκλοφορίες.

more info: https://www.facebook.com/events/122749551668139/?ref=br_rs
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Lab Art: [email protected] – +30 2421 403454
Soul Jazz Orchestra poster

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.