Θλίψη στην κηδεία της Αφροδίτης Γρηγοριάδου – Συντετριμμένη η Κοραλία Καράντη

Το τελευταίο χειροκρότημα θα ακουστεί σήμερα για την αξιόλογη ηθοποιό Αφροδίτη Γρηγοριάδου στο Α΄Νεκροταφείο της Αθήνας. Η κόρη της επίσης διάσημη ηθοποιός, Κοραλία Καράντη θα πει το τελευταίο αντίο στη λατρεμένη της μητέρα, ενώ συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν για πάντα την αξιόλογη ηθοποιό.

Η Κοραλία Καράντη με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, συνόδευσε το φέρετρο της μητέρας της συνοδευόμενη από τον γιο της Εδουάρδο Καλημέρη.

Λίγα λόγια για την Αφροδίτη Γρηγοριάδου
Επί 50 χρόνια υπήρξε πρωταγωνίστρια στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 1962, οπότε έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο σανίδι με την παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε». Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 1958 στην ταινία “Το εισπρακτοράκι”, όπου ξεκίνησε και ο Νίκος Ξανθόπουλος, μαζί με τον οποίο έπαιξε σε άλλες 5 ταινίες.

Σταθμός στην καριέρα της υπήρξε η συμμετοχή της στη ραδιοφωνική σειρά «Σπίτι των Ανέμων», μαζί με το σύζυγό της, Βύρωνα Πάλλη, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία. Βραβεύτηκε με το Α’ Βραβείο Γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα» του Κώστα Κουτσομύτη.

Πηγή: https://www.tlife.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.