Τηλεοπτική συναυλία της Βασιλικής Καρακώστα

Στο «Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας» και το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της «Ερτ2»

Το «Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας» και το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της «Ερτ2», τιμούν τη μουσική διαδρομή της ερμηνεύτριας Βασιλικής Καρακώστα με μια τηλεοπτική συναυλία 90′.

Η Βασιλική καλεί στο «στούντιο Ε» της ελληνικής Ραδιοφωνίας, εκλεκτούς μουσικούς συναδέλφους της, για να μοιραστεί μαζί μας, μια γιορτή από τα παλιά, πιο σύγχρονη από ποτέ.

Νταούλια, λύρες ποντιακές, σύνολο πνευστών, ασκομαντούρες κ.α συνοδεύουν τη φωνή και τα τραγούδια της Βασιλικής την Παρασκευή 4/11/2016, στις 21:50!

Παρουσιάζει η ραδιοφωνική παραγωγός κ. Βάνα Δαφέρμου.

Μια βραδιά με την αστείρευτη ενέργεια της ερμηνεύτριας Βασιλικής Καρακώστα, που κινείται με φυσικό τρόπο, ανάμεσα στην παράδοση και το σύγχρονο ήχο, με ένα πολύχρωμο σύνολο μουσικών.
Συμμετέχουν οι αγαπημένοι συνάδελφοι μουσικοί: Χαλκέντερα Χάλκινα του Φώντα Τζαννίνη, Λευτέρης Γρηγορίου γκάιντα με τα Global νταούλια του, ο Γιάννης Καζαντζίδης ποντιακή λύρα + Κωσταντίνος Αθανασίου νταούλι, Στάθης Άννινος στο πιάνο, Γιώργος Ντινάκος κιθάρες.

Όπως αναφέρει η ίδια η Βασιλική Καρακώστα, «τους ευχαριστώ πολύ, για τη χαρά και την εμπειρία μου μαζί τους! Ευχαριστώ πολύ, τη δημιουργική ομάδα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για την καταπληκτική φιλοξενία και πραγματοποίηση της συναυλίας τον κ. Κωστή Γιαννακόπουλο στην ηχοληψία, την κα Τιτίνα Μιλιότη με τη φωτογραφική της ματιά. Στην βιντεοσκόπηση, τον κ. Χρήστο Φασόη στην σκηνοθεσία και την κα Άσπα Κουνδουροπούλου στην παραγωγή, στο μοντάζ τον αγαπητό κ. Βαγγέλη Βελλέ όπως επίσης όλους τους συνεργάτες τους!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.