Την Κυριακή στον Βόλο η συναυλία των Πυξ Λαξ – Τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς

Οι Πυξ Λαξ  είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι η συναυλία τους στον Βόλο ακυρώθηκε λόγω των πλημμυρών, εκείνοι επιστρέφουν αυτή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»! Μάλιστα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Μαγνησία.

Η Ανακοίνωση για την συναυλία στον Βόλο από την εταιρεία παραγωγής Love Light Productions

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες στον όμορφο Βόλο,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αναβληθείσα συναυλία στο δημοτικό θέατρο Μελίνα Μερκούρη θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Σε συνεννόηση με τους Πυξ Λαξ – Official αποφασίσαμε τα έσοδα της συναυλίας να διατεθούν προς ανακούφιση και οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μαγνησία.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή, κατανόηση αλλά και τη συνεχιζόμενη υποστήριξη.

Ακολουθούν λεπτομέρειες για τους κατόχους εισιτηρίων:

▶️όσοι κάτοχοι εισιτηρίων επιθυμούν να παραβρεθούν στη νέα ημερομηνία, δε χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Τα εισιτήρια διατηρούν την ισχύ τους για τη νέα ημερομηνία.

▶️όσοι κάτοχοι εισιτηρίων από Viva/ more.com αδυνατούν να παραβρεθούν και επιθυμούν ακύρωση και επιστροφή χρημάτων, πρέπει να στείλουν mail στο info@spsp.gr το αργότερο μέχρι 23/9  αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας. Αναγραφή του IBAN χρειάζεται μόνο σε περίπτωση αγοράς με μετρητά.

▶️όσοι κάτοχοι εισιτηρίων από Illusion αδυνατούν να παραβρεθούν και επιθυμούν ακύρωση και επιστροφή χρημάτων, επιστρέφουν τα εισιτήρια τους προς εξαργύρωση στο σημείο που τα προμηθεύτηκαν το αργότερο μέχρι Σάββατο 23/9 και ώρες καταστημάτων.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Τα λέμε την Κυριακή»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.