Το Φεστιβάλ Βόλου 2017» υποδέχεται την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2»

Από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ»

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» μετά από τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα παρουσιαστεί και το καλοκαίρι, για λίγες παραστάσεις, σε επιλεγμένα Φεστιβάλ Δήμων της Περιφέρειας και της Αττικής.

Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Θ.Ο.Κ) και κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας. Συμμετείχε επίσης στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σαίξπηρ στη Σερβία, στο Φεστιβάλ Folia στην Πορτογαλία, στο Festival de Teatro Clasico MX στο Μεξικό καθώς και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου στη Ζυρίχη της Ελβετίας και φέτος στο Teatro Circo στη Braga (Πορτογαλία).

Απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό παζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής (Βραβείο Χορν 2017) και η Αθηνά Μουστάκα, ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.
Στην παράσταση συμμετέχει και ο Κώστας Γάκης (Βραβείο Χορν 2006), παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και παρεμβαίνοντας σε κρίσιμες στιγμές του έργου.

Είσοδος στα ταμεία του θεάτρου: 10 ευρώ. Ημερομηνίες: 24 και 25 Ιουνίου
Παλιά Ηλεκτρική. Ώρα: 21:00

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.