«Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ»: Ολοκληρώνονται οι παραστάσεις

Την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 11.30 π.μ κλείνει ο κύκλος των Κυριακάτικων πρωινών παραστάσεων του έργου «Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ» για μικρούς και μεγάλους από την Πειραματική Σκηνή.
Το έργο είναι ένα κείμενο–ντοκουμέντο, μια καταγραφή του απάνθρωπου φυλετικού κατατρεγμού. Πρόκειται για έργο επιμορφωτικό, ιδιαιτέρως αφυπνιστικό στις μέρες μας όπου οι νεοναζί, ο φασισμός, ο κοινωνικός ρατσισμός και η ξενοφοβία απειλούν ξανά τη δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή, την ειρήνη, την ασφάλεια και κύρια την ανθρώπινη αλληλεγγύη, την πίστη μας στους ανθρώπους, το ίδιο μας το μυαλό, την ύπαρξη μας.
Το έργο παρουσιάζεται σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρία Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλική Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι : Δήμητρα Κυρατσούδη, Καριοφύλλης Καδόγλου, Δημήτρης Πανταζής, Γεωργία Ζορμπά, Ζωή Τσιάμη, Γιάννης Τσακλακίδης.
Το έργο παίζεται στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 11.30 π.μ με γενική είσοδο 5 €. Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.