Το Λύκειον των Ελληνίδων Βόλου οργανώνει αποκριάτικο απογευματινό υπέρ του Γηροκομείου

Σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, το Λύκειο των Ελληνίδων οργανώνει αποκριάτικο απογευματινό υπέρ του Γηροκομείου της πόλης μας. Πρόκειται για μια ψυχαγωγική εκδήλωση αγάπης με σκοπό την ενίσχυση των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων στο Ίδρυμα και για το σκοπό αυτό προσκαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Λ.Ε.Β. καθώς επίσης και οι φίλοι του Γηροκομείου να την πλαισιώσουν.
Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο διαχρονικό ενδιαφέρον του εκατόχρονου θεσμού για κοινωνική προσφορά. Άλλωστε η αλληλεγγύη συμπεριλαμβάνονταν στους πρωταρχικούς καταστατικούς στόχους της οργάνωσης των Λυκείων των Ελληνίδων της χώρας. Και το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου έχει να επιδείξει σημαντική προσφορά στις σελίδες της κοινωνικής ιστορίας του σε όλες της δεκαετίες της λειτουργίας του.
Η εν λόγω εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο «Τα καναράκια» (Κύπρου 91-93) και ώρα 7 μ.μ. και περιλαμβάνει χορευτικά δρώμενα, εδέσματα-κρασάκι, ζωντανή μουσική και πολλή διασκέδαση. Οι μουσικοί που πλαισιώνουν την παραδοσιακή ορχήστρα είναι: Χρήστος Δασκαλόπουλος-βιολί, Κωνσταντίνος Μούτος –λαγούτο, Νίκος Κερασιώτης-κλαρίνο, Αναστασία Λύτρα-κρουστά και Μαρίνα Μπαρούτα-τραγούδι. Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ. Προπώληση καρτών: Γραμματεία Λ.Ε.Β. (Κοραή 79) καθημερινά, τηλ. 2421033938 και 2421305753 και Φιλανθρωπικό Τμήμα Γηροκομείου- πρόεδρο κ. Σοφία Βαρλάμη, τηλ. 33020 καθημερινά (Τοπάλη-Αλεξάνδρας από 10.30-12.30 μ.μ.)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.