Το πρόγραμμα της «Εξωραϊστικής» έως και τις 12 Ιουλίου

Με ταινίες για μικρούς και μεγάλους αλλά και θεατρικές παραστάσεις συνεχίζονται οι καλοκαιρινές βραδιές στην Εξωραϊστική. Ειδικότερα το πρόγραμμα των προβολών και των θεατρικών παραστάσεων έως και 12 Ιουλίου είναι το εξής:

 

Η Φάλαινα

Σάββατο 8/7 έως Τετάρτη 12/7 στις 21:30 *ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 11/7

Σκηνοθεσία: Darren Aronofsky Ηθοποιοί: Hong Chau, Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan, Jacey Sink Διάρκεια: 117 λεπτά

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

 

Η παγωμένη πριγκίπισσα – Frozen (παιδικό θέατρο)

Τετάρτη 12/7 στις 19:30. Διάρκεια: 75 λεπτά

 

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής.

 

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6/7 έως Κυριακή  9/7 στις 19:15

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης Διάρκεια: 109 λεπτά Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Book Club: Το επόμενο Κεφάλαιο

Πέμπτη 13/7 έως Τρίτη 18/7 στις 21:30*

* Σάββατο 15/7 και Τρίτη 18/7 στις 22:00 Σκηνοθεσία: Bill Holderman

Ηθοποιοί: Don Johnson, Diane Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen, Candice Bergen, Andy Garcia, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Vincent Riotta, Hugh Quarshie, Giovanni Esposito Διάρκεια: 107 λεπτά

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια βρίσκει τις τέσσερις κολλητές φίλες να μεταφέρουν το book club τους στην Ιταλία για ένα άνευ προηγουμένου ταξίδι. Οι ξεκούραστες διακοπές τους μετατρέπονται σε ένα μοναδικό οδοιπορικό, όταν η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και τα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ (ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ)

 

Παρασκευή 14/7 στις 20:00, Διάρκεια: 60 λεπτά

Ο θίασος του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου “ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ” παρουσιάζει την παράσταση «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ». Μια κλασική περιπέτεια του ελληνικού Θεάτρου Σκιών από τον καραγκιοζοπαίχτη Μιχάλη Θεοδωρόπουλο.

Θωμάς Ζάμπρας – Απόφοιτος Λυκείου (Stand Up Comedy) Σάββατο 15/7 στις 20:00 Διάρκεια: 90 λεπτά

Προπώληση https://www.viva.gr/tickets/theater/thomas-zampras-apofoitos-lykeiou-eksoraistiki-bolos/

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με την άκρως επιτυχημένη του παράσταση “Απόφοιτος Λυκείου” για μία μοναδική βραδιά στην Εξωραϊστική. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την περηφάνια του που ανήκει σε μια από τις πιο παρεξηγημένες μειονότητες: Απόφοιτος Λυκείου. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Σύντομα κοντά σας. Ερχόμαστε στο χώρο σας. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Μια φορά και έναν καιρό.. Τα 3 Παραμύθια (παιδικό θέατρο) Τρίτη 18/7 στις 20:00 Διάρκεια: 60 λεπτά

Μια υπέροχη μουσικό θεατρική παράσταση με τα 3 ξεχωριστά κλασικά Παραμύθια : ο Παπουτσωμένος Γάτος ,τα 3 Γουρουνάκια και η Κοκκινοσκουφίτσα . Μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική ,τα τραγούδια και όλο τον σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων, που γεννά το κάθε παραμύθι.

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος Τηλέφωνο: 2421 030303. Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: www.victoria-cinema.gr Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο: https://www.viva.gr/tickets/cinema/cine-victoria-eksoraistiki/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.