Το sakidio για την Ημέρα των Εκπαιδευτικών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών τιμά τους δασκάλους και όλους τους εκπαιδευτικούς παγκοσμίως για τη σημαντική τους συνεισφορά στην κοινωνία. Είναι μια ημέρα που αναγνωρίζει τον ανεκτίμητο ρόλο που διαδραματίζουν στην ανάπτυξη των μαθητών και στη διαμόρφωση του μέλλοντος.
Σύμφωνα με το sakidio που ετοίμασε ένα ακόμη video, «σήμερα, ο ρόλος των δασκάλων είναι κρίσιμος για την πρόοδο της κοινωνίας. Εκτός από τη μετάδοση γνώσεων, διαμορφώνουν χαρακτήρες και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη κριτικής σκέψης και καλλιέργειας πνευματικής αυτονομίας. Αντιμετωπίζουν προκλήσεις όπως η προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες και η διδασκαλία πολυπολιτισμικών τάξεων. Είναι ψυχολόγοι, φροντιστές και οδηγοί για τη νέα γενιά, βοηθώντας τους μαθητές να αναπτύξουν κρίση, σεβασμό και κοινωνική ευαισθησία. Οι δάσκαλοι σήμερα πρέπει να είναι ευέλικτοι, δημιουργικοί και προσανατολισμένοι στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη μελλοντική επιτυχία στην τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία μας.
Στους πολλαπλούς ρόλους που επιτάσσουν οι καιροί μας, οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με ευσυνειδησία.
Με αυτό το βίντεο τους τιμούμε!
Το αφιερώνουμε ιδιαίτερα στους πολύπαθους δασκάλους και δασκάλες των πληγέντων περιοχών και ιδιαίτερα της Μαγνησίας, λόγω πατρίδας, που υπέστησαν διπλή καταστροφή.
Τους τιμούμε για την τιτάνια προσπάθειά τους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να υπερβούν τα σωματικά και ψυχικά τους εμπόδια, για να στηρίξουν, με κάθε κόστος, το σχολείο τους, τους μαθητές και μαθήτριές τους και να αποσβέσουν το κύμα των επιπτώσεων της καταστροφής.
Χρόνια πολλά στους εκπαιδευτικούς μας!
Το λινκ του βίντεο: https://youtu.be/tdATmiVTqBM?si=Iw7nA3gZUkCG58h0
Το λινκ από τα φύλλα εργασίας : https://tosakidio.gr/course/παγκόσμια-ημέρα-εκπαιδευτικών/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.