Το Σύνολο “ΙΩΝΙΑ” στο Μέγαρο Μουσικής

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Σύνολο ΙΩΝΙΑ στο Μέγαρο Μουσικής , θα βρεθεί «στα μονοπάτια της παράδοσης», σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017.

Από την ιστορική προσφυγική Νέα Ιωνία Βόλου, εκεί που η παράδοση ζει ακόμα στις αυλές με τους βασιλικούς των σπιτιών με τις κεραμοσκεπές, ένα γεμάτο ενέργεια δυναμικό σύνολο 15 σολίστ και 80 νέων και παιδιών μας ταξιδεύουν στις μουσικές της Ελλάδας από την Θράκη στην Κρήτη και από τα Επτάνησα ως τη Μικρά Ασία.
Τιμούν τον μεγάλο βάρδο Χρόνη Αηδονίδη που, με τη σειρά του, στηρίζει τους νέους με την έκτακτη συμμετοχή του σε αυτή την ξεχωριστή συναυλία, στην οποία λαμβάνει επίσης μέρος η Ελένη Τσαλιγοπούλου (έκτακτη συμμετοχή).

Σκηνοθεσία: Μαρία Θωμοπούλου.

Τραγουδούν: Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη, Βασίλης Αγροκώστας. Χορεύουν το Λύκειο Ελληνίδων Νέας Ιωνίας και η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου.
sunolo-ionia

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.