Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνεται στο Χόρτο τις επόμενες ημέρες, που θα περιλαμβάνουν τζαζ μουσική, σινεμά αλλά και μουσική δωματίου.
Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 21:00 στο υπαίθριο θέατρο, θα γίνει αφιέρωμα στους Django Reinhardt και Stéphane Grappelli από το κουαρτέτο Norbert Bouche. Η είσοδος είναι 10 ευρώ.

Παράλληλα, από τις 3 έως και τις 17 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται κινηματογραφικές προβολές στο υπαίθριο θέατρο. Την Κυριακή 3 Αυγούστου στις 21:00 θα παρουσιαστεί η ταινία «Το εργαστήρι του Δρ. Καλιγκάρι» με ζωντανή συνοδεία από τον πιανίστα της τζαζ Στάθη Άννινο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τέλος, την Τετάρτη 6 Αυγούστου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία δωματίου για τσέλο, φωνή και πιάνο με τους Αλέξανδρο Κασαρτζή στο τσέλο, Eurydice Novak στη φωνή, Γιώργο Γαλιάτσο στο πιάνο. Η συναυλία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Γιώργος Χατζηνίκος. Είσοδος 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο horto.net
Τζαζ, σινεμά και μουσική δωματίου από 2 Αυγούστου στο Χόρτο
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































