Βάνα Μπάρμπα: Eίναι πρότυπο για όλους μας ο Κιμούλης

Σύμφωνα με το stonisi.gr εκτός από την αργία στερείται και επ’ αόριστον τον μισθό του.

Όπως έγινε γνωστό ο ιερέας πραγματοποιούσε θρησκευτικές τελετές με ανοιχτές τις πόρτες σε όλους όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν. Στην είσοδο του ναού είχε αναρτήσει ανακοίνωση στην οποία σημείωνε ότι «η μασκοφορία εντός του Αγίου Οίκου αμφισβητεί την παντοδυναμία του Θεού. Με τη μάσκα δείχνουμε πως δεν είμαστε σίγουροι για τη δύναμή Του και πως δεν εμπιστευόμαστε την αγάπη Του». Σημείωνε επίσης ότι η είσοδος στο ναό είναι ελεύθερη, η δε μασκοφορία δεν επιβάλλεται και ούτε θα γίνεται έλεγχος.Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε μία εκδήλωση ια καλό σκοπό, και μίλησε για όλα. Μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη.

Το σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό event με στόχο τη μέριμνα για την προστασία νοητικώς υστερούντων ατόμων.

poster
Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε βρέθηκε εκεί, με την Βάνα Μπάρμπα να κάνει δηλώσεις, οι οποίες θα συζητηθούν.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος τους περασμένους μήνες δέχτηκε καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από γυναίκες ηθοποιούς.«Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι.

Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε η Βάνα Μπάρμπα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.