Δύο Έλληνες φοιτητές έφτιαξαν λειτουργική εφαρμογή για το 13033

Δύο Ελληνες φοιτητές από την Αλεξανδρούπολη και την Χαλκιδική ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και έφτιαξαν μια πρωτοπορειακή εφαρμογή για όσους στέλνουν καθημερινά μήνυμα στο 13033 για να πάρουν άδεια εξόδου από την καραντίνα. Το όνομα της: SMS 13033

Πρόκειται για τον Φώτη Παπαρούνα από την Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται στο 5ο έτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΔΙΠΑΕ (Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος) με έδρα την Καβάλα και τον Γιώργο Μπίρκα από τον Μαρμαρά Χαλκιδικής που βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών στο ίδιο τμήμα.

Οι δύο φοιτητές βλέποντας την καθημερινή ανάγκη εκατομυρίων πολιτών να αναζητήσουν τον χρηστικό τρόπο για να πάρουν την άδεια τους έφτιαξαν μία εφαρμογή που ανέβηκε πριν λίγες μέρες. Ακόμα δεν έχει ακόμα πολλά «κατεβάσματα» και δεν την εμφανίζει ψηλά στην αναζήτηση το google play.

Βήματα λειτουργίας:
1) Εισάγεται Ονοματεπώνυμο
2) Εισάγεται Τόπο Κατοικίας
3) Επιλέγεται από την λίστα τον λόγο της έξοδος σας
4) Αποστολή

Η εφαρμογή θα συντάξει σωστά το μήνυμα και θα ανοίξει την εφαρμογή για αποστολή μηνύματος, θα βάλει ως παραλήπτη το 13033 και σαν μήνυμα θα είναι τα στοιχεία που καταχωρίσατε νωρίτερα.

Τα δεδομένα που εισάγατε θα αποθηκευτούν τοπικά στην συσκευή οπότε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί, θα επιλέξετε μόνο τον λόγο τις έξοδο σας και να πατήσετε αποστολή.

Η εφαρμογή ονομάζεται SMS 13033.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.