«Έπεσε» το Instagram

Πολλοί είναι οι χρήστες που ανέφεραν ότι αδυνατούν να συνδεθούν με την εφαρμογή το μεσημέρι της Πέμπτης και έσπευσαν στο Τwitter για να αναφέρουν το πρόβλημα.
Στην προσπάθεια σύνδεσης, εμφανίζεται ένα μήνυμα προβλήματος και ενημέρωση πως η ομάδα του Instagram δουλεύει ώστε να το διορθώσει.Η δημοφιλής πλατφόρμα, ιδιοκτησίας Facebook «κράσαρε» για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 6 χιλιάδες χρήστες να αναφέρουν δυσκολίες στη σύνδεση μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Αναφορές για προβλήματα υπήρξαν μεταξύ άλλων στη Βρετανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και την Πορτογαλία. Το hashtag #instagramdown έγινε από τα πλέον δημοφιλή στο Twitter, όπου πολλοί εξοργισμένοι χρήστες αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και αντάλλαξαν εμπειρίες.

Τον Ιούνιο, το Facebook, το WhatsApp και το Instagram – που ανήκουν όλα στο Facebook – κατέρρευσαν, επηρεάζοντας εκατοντάδες ανθρώπους σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Μαρόκο, το Μεξικό και η Βολιβία.

Αναφέρθηκαν και άλλες διακοπές λειτουργίας του Instagram τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένης μιας δυσλειτουργίας στις 26 Μαρτίου που έπληξε σειρά από μεγάλες αμερικανικές πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Σαν Φρανσίσκο, αλλά και άλλες μεγαλουπόλεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα και Αυστραλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.