Η Tag Heuer αποκαλύπτει το νέο της Android Wear smartwatch

H Tag Heuer γεφυρώνει τον κόσμο της τεχνολογίας με εκείνον της Υψηλής Ωρολογοποιίας μέσα από το πιο πρόσφατο smartwatch της.

Το όνομα του νέου μοντέλου είναι Tag Heuer Connected 2020 και ξεκινά ήδη την εμπορική του πορεία. Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με τις προηγούμενες εκδόσεις των smartwatches της εταιρείας, ενώ στο εσωτερικό του μπορεί να βρει κανείς και αρκετά νέα στοιχεία. Έτσι, στο εσωτερικό της στρογγυλής κάσας με διαγώνιο 45 χιλιοστών και πάχος 13.5 χιλιοστών βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon Wear 3100 της Qualcomm. Στο πλάι υπάρχει μία μεγάλη κορώνα, μαζί με δύο πλήκτρα για το χειρισμό του.

Δεν έχει δοθεί κάποια ενημέρωση -μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές- για την μνήμη RAM, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι πάνω από το 1 GB. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 430 mAh, ενώ η οθόνη του είναι τεχνολογίας OLED, με διαγώνιο 1.39 ιντσών. Υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας μέτρησης καρδιακού ρυθμού, GPS, Bluetooth 4.0, WiFi και NFC για υποστήριξη συστημάτων ανέπαφων συναλλαγών. Το smartwatch της Tag Heuer μπορεί να αντέξει σε βύθιση μέχρι και στα 50 μέτρα.

Μπορεί κανείς να παραγγείλει το Tag Heuer Connected 2020 με κεραμική στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι σε ασημί ή μαύρο χρώμα, σε συνδυασμό με μπρασελέ ή λουράκι από καουτσούκ. Η εξωτερική σχεδίαση του Connected 2020 θυμίζει περισσότερο ένα κανονικό ρολόι και λιγότερο ένα smartwatch. H οθόνη είναι καλυμμένη με κρύσταλλο ζαφειριού, όπως συμβαίνει και σε ένα ρολόι χειρός και προστατεύει προστασία από χαρακιές και άλλες κακουχίες.

Η πιο χαμηλή ενδεικτική τιμή πώλησης του νέου έξυπνου ρολογιού της Tag Heuer κινείται περίπου στα 1800 ευρώ, με τις τιμές να φτάνουν έως και τα 2350 ευρώ σε περίπτωση που γίνεται λόγος για την πιο ακριβή και καλά εξοπλισμένη έκδοση. Δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς φθηνό για smartwatch, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία εταιρεία που είναι γνωστή για τις δημιουργίες υψηλής ωρολογοποιίας, επομένως το υψηλότερο κόστος είναι δικαιολογημένο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.